Muuto Wave Dienblad

By CARA \ DAVIDE

Omschrijving

Het Muuto Wave Dienblad is een ontwerp van multidisciplinair designstudio CARA \ DAVIDE waarbij de Scandinavische eenvoud samensmelt met een verfijnd maar rauw element. Het ontwerp van de Wave Tray is vervaardigd uit het industriële materiaal staal en geïnspireerd op de golvingen van een golf en oogt echt als een ‘statement piece’ door zijn organische vorm. Met zijn vloeiende beweging en ingetogen materiaalgebruik zorgt de Wave Tray voor elegantie en een grafisch karakter in elke omgeving.

De Wave tray is niet enkel een dienblad voor uw fruit of favoriete accessoires, het is ook een mooi en losstaand designobject. Het dienblad heeft een hoogte van 4 cm en een diameter van 50 cm. Voor het reinigen van het dienblad maakt u gebruik van een mild reinigingsmiddel en pluisvrije doek. Hardnekkige vlekken en roest kunt u het beste verwijderen met een lichtschurend reinigingsmiddel dat geschikt is voor roestvrij staal. Let op: voor het reinigen van hardnekkige vlekken en roest volgt u de lijnen van het materiaal. Ga nooit in cirkels wrijven om krassen te voorkomen.

Muuto Wave Tray


✓ Organisch design
✓ 100% staal
✓ Verfijnd en rauw
✓ Geïnspireerd op de natuur

Vragen over de Wave Dienblad?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Wave Dienblad.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 5713295317368
Productnr. 29028
Materiaal Metaal
Designer CARA \ DAVIDE
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 4 cm
Diameter 50 cm

Wave Dienblad

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 205

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit