Muuto Tip Bureaulamp

By Jens Fager

Omschrijving

De Muuto Tip Bureaulamp is het design van Jens Fager, ontstaan vanuit het verlangen om een ontwerp terug te brengen naar de essentie. Functionaliteit komt in dit ontwerp dan ook prachtig samen met weloverwogen details. Door deze simplistische vormgeving komt de lamp in uiteenlopende interieurs, schitterend tot zijn recht. Hoewel de bureaulamp een solide, onbeweeglijke indruk maakt, is hij zeer mobiel. Zowel de kap als de arm van het ontwerp zijn namelijk verstelbaar. De bureaulamp is bovendien voorzien van een ingebouwde dimmer waarmee u gemakkelijk de gewenste sfeer kunt creëren.

Het dimbare ontwerp heeft een basis van gegoten aluminium, wat net als de vormgeving bijdraagt aan een clean uiterlijk. De lamp is naast een witte en zwarte variant ook verkrijgbaar met een fraaie koperbruine afwerking. Alle varianten van de Tip Bureaulamp hebben een hoogte van 40 centimeter, een breedte van 16 centimeter en een diepte van 29.5 centimeter. De bureaulamp is voorzien van een geïntegreerde LED 7 watt lichtbron. Deze is onvervangbaar.

De Tip Bureaulamp behoort tot de geliefde collectie van Muuto. Het Scandinavische merk werd in 2007 opgericht door Peter Bonnen en Kristian Byrge. De merknaam is afgeleid van het Finse woord ‘muutos’ en betekent ‘nieuw perspectief’ of ‘verandering’. Muuto streeft ernaar om dit nieuwe perspectief te geven aan Scandinavisch erfgoed. Dit doet Muuto in samenwerking met talentvolle designers waaronder ook Jens Fager, de ontwerper van de Tip Bureaulamp. De Zweedse designer voorziet zijn werk altijd van een vleugje humor, surrealisme en poëzie.

Muuto Tip Bureaulamp


✓ Functioneel design met oog voor detail
✓ Deens design
✓ Verkrijgbaar in meerdere varianten!
✓ Materiaal: Geëxtrudeerd aluminium
✓ Designer: Jens Fager

Vragen over de Tip Bureaulamp van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Tip Bureaulamp.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Jens Fager
Jaartal 2017
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 29.5 cm.
Breedte 16 cm.
Hoogte 40 cm.
Opties Dimbaar, Ingebouwde dimmer, LED, Richtbare lichtbron
Kabel Lengte 250 cm.
Soort lichtbron LED 7W 220-240V (geïntegreerd)

Tip Bureaulamp

Koperbruin

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 295

Tip Bureaulamp

Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 295

Tip Bureaulamp

Wit

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 295

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit