Muuto Stacked 2.0

Een design moet volgens Julien de Smedt, designer van de Muuto Stacked serie een karakteristieke uitstraling, maar ook een duidelijke functie hebben. Hij vond dat een kast vaak maar in één van deze twee behoeftes voorziet en besloot daarom zelf dé ideale kast te ontwerpen. En zo is de populaire Stacked 2.0 ontstaan. Een kast die u dankzij meer dan 30 modules volledig naar eigen wens kunt opbouwen. Niet alleen heeft u keuze uit verschillende kleuren en materialen, ook variëren de maten van de modules van Small tot Large. Zo kunt u zelf een opbergkast, sidetable, dressoir of boekenkast ontwerpen die volledig aansluit bij uw persoonlijke woonwensen en smaak. Wenst u graag hulp bij het samenstellen van uw Muuto Stacked kast? Maak dan gerust een afspraak met onze interieuradviseur. Zij helpen u graag verder!

10 items

10 items

Muuto Stacked kast samenstellen

Doordat de Stacked module van Muuto zowel functioneel als veelzijdig is, kan het systeem altijd worden gerangschikt en herschikt voor de exacte samenstelling die u graag wilt. Of het nu gaat om rekken, boekenkasten, bijzettafels of dressoirs, alles is mogelijk. Het ontwerp kan eenvoudig worden opgefrist door te spelen met de ruimte tussen de modules of door de modules direct aan de muur te monteren. Elke Stacked module wordt geleverd met twee clips in dezelfde kleur als de module (met uitzondering van Oak, deze wordt geleverd in het lichtgrijs).

Muuto Stacked bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van het Deense Muuto. Hierdoor is de complete collectie van het merk bij ons verkrijgbaar, waaronder alle Stacked 2.0 modules. U kunt zelf uw ideale kast samenstellen door de modules los te bestellen. Wilt u graag dat een van onze adviseurs met u meekijkt naar de ideale opstelling? Maak dan een afspraak via onze website.