Muuto Platform Tray

By Industrial Facility

Omschrijving

De Muuto Platform Tray is een ontwerp van Industrial Facility waarbij Scandinavische functionaliteit met Japanse ambacht wordt gecombineerd. U kunt er daarom voor kiezen om er bijzondere spullen in te presenteren, maar ook om de tray te laten fungeren als dienblad. Bovendien is het dienblad zo ontworpen dat het stapelbaar is. Het ontwerp is vervaardigd uit gegoten ABS-kunststof, een uiterst vormvast materiaal dat bij de Platform Tray samengaat met een uitneembaar blad van eikenfineer. Het ontwerp is, mits u het blad van eikenfineer verwijdert, geschikt voor de vaatwasser. Het eikenfineer kunt u afzonderlijk schoonmaken met een vochtige, zachte doek. Het dienblad is verkrijgbaar met een grijze, donkerrode, donkergroene en blauw-grijze afwerking. Deze varianten vormen opgestapeld een speels tafereel op een eettafel of dressoir. Het simplistische ontwerp heeft een diameter van 30 centimeter en een hoogte van 7.2 centimeter.

De Platform Tray behoort tot de veelzijdige collectie van Muuto. Het geliefde merk werd in 2007 opgericht door Peter Bonnen en Kristian Byrge. De naam is afgeleid van het Finse woord ‘muutos’ en betekent ‘nieuw perspectief'. Muuto streeft er dan ook naar om Scandinavisch erfgoed opnieuw op de kaart te zetten. Het merk werkt veelvuldig samen met talentvolle designers en designstudio’s uit Scandinavië. Zo ook met Industrial Facility, de studio achter de Platform Tray. Industrial Facility laat in design graag nut en schoonheid samenkomen.

Muuto Platform Tray


✓ Scandinavische funcitonaliteit vs. Japanse ambacht
✓ Deens design
✓ Meerdere kleuren
✓ Materiaal: ABS-kunststof, eikenfineer
✓ Tip: combineer de twee varianten voor een speels effect!

Vragen over de Platform Tray van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Platform tray.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Industrial Facility
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Hoogte 7.2 cm.
Diameter 30 cm.
Opties Stapelbaar

Platform Tray

Grijs

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 65

Platform Tray

Donkerrood

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 65

Platform Tray

Donkergroen

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 65

Platform Tray

Blue Grey

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 65

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit