Muuto Fiber Side Chair Bureaustoel, Verstelbaar

By Iskos-Berlin

Omschrijving

De Muuto Fiber Side Chair Bureaustoel, Verstelbaar is een ontwerp van Iskos-Berlin. De Fiber stoel is een vernieuwde variant op de iconische kuipstoelen en is ontworpen vanuit een duidelijk doel. Het doel van Iskos-Berlin was om een stoel te ontwerpen zonder excentriciteit. Het resultaat is een elegant design waarbij comfort en kwaliteit voorop staan. De Fiber Side Chair is zo ontworpen dat het design optimaal comfort biedt zonder te veel ruimte in te nemen. De zitschaal van dit design is vervaardigd uit een innovatieve samenstelling van kunststof en houtvezels. Dit zorgt voor een matte maar toch zachte finish. Het onderstel van de stoel is in hoogte verstelbaar waardoor u de stoel gemakkelijk aan kunt passen aan uw lengte en werkplek. In combinatie met de wieltjes onder de poten is deze stoel wendbaar en dus ideaal voor elke werkplek.

De Fiber Side Chair Bureaustoel is 70 centimeter breed en 70 centimeter diep. De algehele hoogte van de stoel is verstelbaar van 72 tot 84 centimeter waarbij de zithoogte versteld kan worden van 42 tot 54 centimeter. De zitschaal is vervaardigd uit een samenstelling van polypropyleen en 25 procent houtvezels met hier omheen een stoffering. U kunt kiezen uit een ongestoffeerde of gestoffeerde variant. Het onderstel van gegoten aluminium is verkrijgbaar met of zonder een poedercoating.

MisterDesign biedt online twee standaard varianten aan. Heeft u interesse in een ander onderstel of zit uw ideale stoffering er niet tussen? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Muuto Fiber Side Chair Bureaustoel, Verstelbaar


✓ In hoogte verstelbaar
✓ Gestoffeerd en ongestoffeerd
✓ Twee standaard varianten
✓ Hoogwaardige kwaliteit

Vragen over de Fiber Side Chair Bureaustoel, Verstelbaar van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Fiber Side Chair Bureaustoel, Verstelbaar.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Iskos-Berlin
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 70 cm.
Breedte 70 cm.
Hoogte 72-84 cm.
Opties Draaibaar, Hoogte verstelbaar, Met wieltjes
Zithoogte 42-54 cm.

Fiber Side Chair

Grijs / Grijs

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 525

Fiber Side Chair

Remix 183 / Aluminium

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 755

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit