Muuto Arrange Organizer

By BIG-GAME

Omschrijving

De Muuto Arrange Organizer is een ontwerp van BIG-GAME. De organizer is ontworpen vanuit het idee om een design te creëren dat aanpasbaar is. De verschillende trays zijn zo gemaakt dat ze perfect op elkaar aansluiten waardoor ze zowel afzonderlijk als samen gebruikt kunnen worden. De Arrange Organizer vormt zo de perfecte toevoeging aan uw bureau en houdt zo uw werkplek netjes.

MisterDesign biedt online twee standaard configuraties aan van de organizer. Eén neutrale grijze variant en één speelse variant met verschillende kleuren. Zo zit er voor iedereen een perfect design tussen.

Configuratie 1:
De eerste samenstelling is 25 centimeter breed, 32 centimeter diep en heeft een hoogte van 11 centimeter. Het design bestaat uit drie grijze trays gemaakt van 100% gerecycled plastic met daarop een deksel van kurk.

Configuratie 2:
De tweede samenstelling is 25 centimeter breed, 32 centimeter diep en heeft een hoogte van 10 centimeter. Het design bestaat uit drie trays gemaakt van 100% gerecycled plastic met daarop een kleine tray van aluminium. De grote trays komen in de kleuren donkergroen, grijs en koperbruin.

Muuto Arrange Organizer


✓ Keuze uit twee standaard configuraties
✓ Gemaakt van aluminium, kurk en 100% gerecycled plastic
✓ Functioneel design
✓ Ideaal voor op uw bureau

Vragen over de Arrange Organizer van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Arrange Organizer.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer BIG-GAME
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 32 cm.
Breedte 25 cm.
Hoogte 10 / 11 cm.

Arrange Configuratie 1

Grijs / Kurk

Levertijd: 13 - 14 weken
€ 95

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit