Muuto Accent Kussen

By Margrethe Odgaard

Omschrijving

Het Muuto Accent Kussen is een ontwerp van Margrethe Odgaard. Het Accent Kussen is gemaakt van canvas gewoven katoen. Margrethe Odgaard experimenteert graag met kleuren, patronen en technieken en bekijkt hoe ze deze op nieuwe manieren kan combineren. Omdat de structuur van geweven canvas vaak niet opvalt, heeft ze deze geaccentueerd door het kussen te voorzien van een print van een weefstructuur met levendige kleuren. En wanneer u het kussen van dichtbij bekijkt, ziet u dat de hoofdkleur gecomplimenteerd wordt met een andere kleur. De onverwachte combinatie met de print maakt dit een uniek kussen. Het kussen is uitgevoerd in meerdere kleuren. Hij is 60 centimeter breed en 30 centimeter hoog en mag gewassen worden op 30 graden.

Het Accent Kussen is een product uit de veelzijdige collectie van Muuto en ontworpen door Margrethe Odgaard. Het Scandinavische designlabel Muuto werkt veelal samen met andere designers om de meest bijzondere, originele producten aan te bieden. Margrethe Odgaard ontwierp eerder voor Muuto het Ply Vloerkleed en het Ripple Deken. Ze is afgestudeerd aan de Royal Danish Academy of Fine Arts en werkte zeven jaar als textieldesigner voor het Franse kledingmerk EPICE, waarna ze in 2013 haar eigen studio in Kopenhagen opende.

Muuto Accent Kussen


✓ Canvas geweven met kleurrijke print
✓ Gemaakt van 100% katoen
✓ In meerdere kleuren
✓ Afmeting: b. 60 x h. 30 cm.
✓ Design: Margrethe Odgaard

Vragen over het Accent Kussen van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Muuto Accent Kussen.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Margrethe Odgaard
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Breedte 60 cm.
Hoogte 30 cm.
Opties Afneembare hoes
Bijlagen Productinformatie

Accent Kussen

Blauw

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 69

Accent Kussen

Wit

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 69

Accent Kussen

Geel

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 69

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit