Artifort Mushroom Fauteuil

By Pierre Paulin

Omschrijving

De Artifort Mushroom Fauteuil is ontworpen door industrieel ontwerper Pierre Paulin en opgenomen in de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York. En daarnaast gewoon te koop bij MisterDesign. Een fauteuil van alle tijden! Gevoelig en sterk. Kunst waar je altijd goed in zit.

De Mushroom is ooit geïntroduceerd als de F562. Maar deze F562 is nu terug als de Mushroom. Het is een ontwerp met een duidelijke Artifort-handtekening en deze klassieker hoort dan ook thuis in de collectie van Artifort. De Mushroom is uitnodigend, royaal, zacht, uitgesproken, subtiel, organisch én comfortabel. Bovendien is de fauteuil een echte eye-catcher.

De Mushroom is het kleine broertje van de Big Mushroom fauteuil. Beiden een fauteuil om lekker in weg te kruipen en om van te genieten. De Big Mushroom is alleen net nog een tikkeltje groter... en luier. Heerlijk! Naast de standaard en de Big uitvoering is er ook een Junior en Poef verkrijgbaar.

Voor alle uitvoeringen van de Mushroom geldt dat u voor de bekleding de keuze heeft uit vele verschillende kleur- en stofmogelijkheden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een bekleding in leer. Alle Mushroom uitvoeringen zijn standaard voorzien van witte kunststof vloerdoppen. Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden of wenst u de Mushroom te bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

Artifort Mushroom Fauteuil


✓ Bijzonder design
✓ Comfortabel
✓ Afmeting: b. 90 x h. 67 x d. 85 cm.
✓ Design: Pierre Paulin
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Pierre Paulin
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Diepte / Lengte 85
Breedte 90
Hoogte 67
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 40

Mushroom
Vanafprijs

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 2.320

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit