Artifort More Mare Hoekbank

By René Holten

Omschrijving

De Artifort More Mare Hoekbank ontworpen door René Holten, is de stijlvolle uitbreiding van de standaard Mare banken, de naam zegt het eigenlijk al. Met de verschillende elementen worden de mogelijkheden eindeloos; een hoek van 90 of 135 graden, een chaise longue en verschillende armleggers. Door de verscheidene elementen te koppelen maak je een geheel eigen leefbank zonder dat het comfort en de elegantie verloren gaat.

De More Mare is verkrijgbaar met een enorm scala aan prachtige stoffen en ledersoorten van onder andere: Kvadrat, Camira, Gabriel, Interglobe, De Ploeg en Ohmann Leather. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een bredere armleuning. Het onderstel is gemaakt van gepolijst RVS.

Naast de More Mare elementen zijn ook de poef, salontafel, verschillende banken en fauteuils leverbaar bij MisterDesign. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

De genoemde prijs is een vanafprijs. Voor deze prijs heeft u een More Mare met bijvoorbeeld de stof Camira Chateau Plus uit stofgroep 1.

Artifort More Mare Hoekbank


✓ Dutch Design
✓ Comfortabel
✓ Tal van mogelijkheden
✓ Zithoogte 43 cm., hoogte armleuning: 62 cm.
✓ Design: René Holten
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer René Holten
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Hoogte 72
Opties Gestoffeerd, Met arm
Hoogte arm 62
Zithoogte 43

More Mare
Vanafprijs

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 5.710

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit