Moooi Sofa So Good Bank

By Marcel Wanders

Omschrijving

De Moooi Sofa So Good Bank is een ontwerp van Marcel Wanders. Hoe is het leven? ‘So far so good!’. In de ogen van het Nederlandse merk Moooi is de bank niet zomaar een meubelstuk, het is dé plek waar het leven zich afspeelt! Het is een plek om te ontspannen, te werken, te eten of te slapen. Waar de ruimte zich vult met schaterlachen, of troostende woorden worden uitgesproken. Het is een plek vol leven en liefde, en daarom een meubelstuk dat echt bij uw leven moet passen. De modulaire Sofa So Good bank van Marcel Wanders weet elke vorm aan te nemen, waardoor dit belangrijke onderdeel van het huis perfect op uw manier van leven aansluit.

Deze royale bank bestaat uit een modulair systeem dat design en ongekend comfort met elkaar verbindt. Het systeem bestaat uit maar liefst acht modules waarmee u uw eigen bank naar wens kunt samenstellen; dit zijn een linker en rechter chaise longue module, een 1-zits module, een 2-zits module, een 2-zits module met een open stuk aan de linker of rechterkant, een 3-zits module en een poef. Nadat u een mooie opstelling heeft uitgekozen kunt u met het ongelooflijk brede aanbod aan stofferingen de bank vervolgens nog meer eigen maken, en de bank wordt pas echt compleet met een van de houten kasten en bijzettafeltjes. Deze zijn verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende soorten houtafwerkingen.

De mogelijkheden van de Sofa So Good zijn eindeloos, en om u het wat makkelijker te maken heeft MisterDesign een combinatie geselecteerd die u direct online kunt bestellen. Dit gaat om een combinatie van een tweezits module met open stuk aan de rechterzijde (b. 188 x h. 75 x d. 94 cm.) en een chaise longue rechts (b. 94 x h. 75 x d. 188 cm.) in de stof Indigo Denim (stofcategorie 1), beide voorzien van een onderstel van gepolijste aluminium poten. Daarbij horen één kleine bijzettafel (b. 92 x h. 40 x d. 35 cm.) en één grote bijzettafel (b. 92 x h. 40 x 92 cm.) in zwart gebeitst eikenfineer, beide beschikken over een open opbergruimte waarin u accessoires kunt opbergen en zijn tevens voorzien van een gepolijst aluminium onderstel.

Heeft u een andere combinatie dan de direct bestelbare combinatie in gedachten, of wilt u graag advies bij het samenstellen van deze prachtige Sofa So Good bank? Onze interieurspecialisten nemen graag alle mogelijkheden met u door in onze winkel, daar kunt u deze prachtige bank ook uitproberen!

Moooi Sofa So Good Bank


✓ Modulair bankensysteem met eindeloze mogelijkheden
✓ Zeven losse modules die perfect met elkaar te combineren zijn
✓ Compleet te maken met een houten bijzettafel of kastje
✓ In diverse stofferingen, onderstellen en afwerkingen van hout

Vragen over de Sofa So Good Bank van Moooi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Moooi Sofa So Good Bank.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Marcel Wanders
Jaartal 2020
Merk Moooi
Diepte / Lengte 188 cm.
Breedte 317 cm.
Hoogte 75 cm.
Opties Gestoffeerd
Hoogte arm 75 cm.
Zithoogte 43 cm.
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit