Moooi Carpets Sprouts Vloerkleed

By Kiki & Joost

Omschrijving

Het Moooi Carpets Sprouts Vloerkleed is een ontwerp uit de Handwriting collectie van Kiki & Joost. Met het concept Moooi Carpets brengt het Nederlandse Moooi een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt. Tot deze verzameling behoort de Handwriting collectie van het Nederlandse duo Kiki van Eijk en Joost van Bleiswijk. Samen met Moooi delen ze het Nederlandse erfgoed en nemen dit als vertrekpunt in hun ontwerpen. De Handwriting collectie bestaat uit kleden die tijd en trends kunnen weerstaan en mensen meenemen op een inspirerende en fantasierijke reis.

Het Sprouts vloerkleed uit de Handwriting collectie is een ontwerp uit de hand van ontwerper Kiki van Eijk en is een weerspiegeling van haar jeugd, waarin ze haar dagen veelal dagdromend en tekenend in de natuur doorbracht. Op dit kleed is in tegenstelling tot het neutraal gekleurde ‘Transition’ kleed felgekleurde compositie van bloemen en planten te zien, die door de speciale manier van weven haast met de hand geschetst lijken te zijn. Deze opvallende en authentieke illustratie krijgt een zeer verfijnde uitstraling door van Eijk haar aandacht voor detail en vakmanschap.

Dit fantasierijke kleed is online verkrijgbaar in diverse materiaaluitvoeringen; zo kunt u kiezen uit een uitvoering in ‘low pile polyamide’ en ‘soft yarn polyamide’. Low pile polyamide is een laagpolig materiaal dat de tinten fantastisch laat opkomen, en het hoogpolige soft yarn polyamide zorgt samen met subtiele tinten en extra comfort voor een sfeervolle en aangename ervaring. Polyamide garens zijn dankzij de synthetische aard goed schoon te houden en bovendien behoudt het zijn kwaliteit en kleur beter dan andere materialen. Behalve polyamide is het vloerkleed ook op aanvraag verkrijgbaar in wol. Dit kleed is verkrijgbaar in twee afmetingen. Naast het Sprouts vloerkleed bestaat de Handwriting collectie uit het eveneens gebloemde vloerkleed ‘Transition’ en de abstracte vloerkleden ‘Collage’ en ‘Sketched Collage’. Deze kunt u vinden bij de productfamilie.

Kleurstalen aanvragen
De kleuren van het kleed kunnen in werkelijkheid afwijken van de digitale afbeelding. We adviseren dan ook altijd een staal aan te vragen.

Moooi Carpets Sprouts Vloerkleed


✓ Kleurrijke collage van verschillende vormen
✓ Geïnspireerd op het alledaagse en de natuur
✓ Keuze uit low pile polyamide en soft yarn
✓ Onderdeel van de fantasierijke Handwriting collectie

Vragen over het Sprouts Vloerkleed van Moooi Carpets?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Carpets Sprouts Vloerkleed.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Kiki & Joost
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diepte / Lengte 200 / 300 cm.
Breedte 150 / 200 cm.

Sprouts Vloerkleed

150 x 200 cm. - Low Pile

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.209

Sprouts Vloerkleed

200 x 300 cm. - Low Pile

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.750

Sprouts Vloerkleed

150 x 200 cm. - Soft Yarn

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.830

Sprouts Vloerkleed

200 x 300 cm. - Soft Yarn

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.500

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit