Moooi Carpets Sketched Collage Vloerkleed

By Kiki & Joost

Omschrijving

Het Moooi Carpets Sketched Collage Vloerkleed is een ontwerp uit de Handwriting collectie van Kiki & Joost. Met het concept Moooi Carpets brengt het Nederlandse Moooi een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt. Tot deze verzameling behoort de Handwriting collectie van het Nederlandse duo Kiki van Eijk en Joost van Bleiswijk. Samen met Moooi delen ze het Nederlandse erfgoed en nemen dit als vertrekpunt in hun ontwerpen. De Handwriting collectie bestaat uit kleden die tijd en trends kunnen weerstaan en mensen meenemen op een inspirerende en fantasierijke reis.

Het Sketched Collage vloerkleed uit de Handwriting collectie is een ontwerp uit de hand van ontwerper Joost van Bleiswijk. In zijn werk bepaalt het maakproces het uiteindelijke ontwerp; deze wordt onthuld wanneer van Bleiswijk materialen samenvoegt met schroeven of lijm, of stukken karton scheurt om een vorm te creëren. Het Sketched Collage kleed bestaat dan ook uit een combinatie van sterke lijnen en sculpturale vormen, die samen een patroon van onregelmatige geometrische vormen creëren. Een waar sculpturaal kleed, die de essentie van de Nederlandse ontwerper weet te vangen in een prachtige collage.

Dit abstracte kleed is online verkrijgbaar in diverse materiaaluitvoeringen; zo kunt u kiezen uit een uitvoering in ‘low pile polyamide’ en ‘soft yarn polyamide’. Low pile polyamide is een laagpolig materiaal dat de tinten fantastisch laat opkomen, en het hoogpolige soft yarn polyamide zorgt samen met subtiele tinten en extra comfort voor een sfeervolle en aangename ervaring. Polyamide garens zijn dankzij de synthetische aard goed schoon te houden en bovendien behoudt het zijn kwaliteit en kleur beter dan andere materialen. Behalve polyamide is het vloerkleed ook op aanvraag verkrijgbaar in wol. Naast het Sketched Collage vloerkleed bestaat de Handwriting collectie uit het eveneens abstracte vloerkleed ‘Collage’ en de gebloemde vloerkleden ‘Transition’ en ‘Sprouts’. Deze kunt u terugvinden bij de productfamilie.

Kleurstalen aanvragen
De kleuren van het kleed kunnen in werkelijkheid afwijken van de digitale afbeelding. We adviseren dan ook altijd een staal aan te vragen.

Moooi Carpets Sketched Collage Vloerkleed


✓ Kleurrijke collage van verschillende vormen
✓ Geïnspireerd op het alledaagse en de natuur
✓ Keuze uit low pile polyamide en soft yarn
✓ Onderdeel van de fantasierijke Handwriting collectie

Vragen over het Sketched Collage Vloerkleed van Moooi Carpets?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Carpets Sketched Collage Vloerkleed.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Kiki & Joost
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diepte / Lengte 300 cm.
Breedte 200 cm.

Sketched Collage Vloerkleed

200 x 300 cm. - Low Pile

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.600

Sketched Collage Vloerkleed

200 x 300 - Soft Yarn

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.709

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit