Moooi Carpets Reykjavik Vloerkleed

By Neal Peterson

Omschrijving

Het Moooi Carpets Reykjavik Vloerkleed is ontworpen door Neal Peterson. Het werk van Peterson is geïnspireerd door zijn reizen, waarin hij zijn camera altijd bij de hand hield om architectuur, landschappen en graffiti te fotograferen van tientallen steden. Deze foto’s zijn vervolgens samengevoegd in het als een mandala vormgegeven Reykjavik vloerkleed. In de Hindoeïstische en Boeddhistische cultuur is een mandala een rond figuur wat gebruikt wordt voor meditatie. Het staat voor eenheid, harmonie en balans. In plaats van zand heeft Peterson gekozen om de foto’s samen te voegen, die het idee dat alles met elkaar samenhangt symboliseren. Vanuit deze gedachte heeft Peterson vijf steden gerepresenteerd die allen een speciale plaats in zijn hart hebben. Hoewel ieder kleed de sfeer van een stad uitstraalt, met bijpassend patroon en kleuren, vloeien de verschillende kleden prachtig in elkaar over.

De kleuren grijs en blauw overheersen in het vloerkleed, maar wat nog het meeste opvalt zijn de mistige wolken die over het kleed trekken, refererend aan het IJslandse klimaat. Zodra u dichterbij komt zijn er nog honderden kleuren meer te ontdekken in het met een fotoprint bedrukte vloerkleed van polyamide. Polyamide garens zijn dankzij de synthetische aard goed schoon te houden en bovendien behoudt het zijn kwaliteit en kleur beter dan andere materialen. Het vloerkleed is verkrijgbaar met een diameter van 250 en 350 centimeter. De onderkant is voorzien van vilt.

Moooi Carpets Reykjavik Vloerkleed


✓ Geïnspireerd op mandala’s
✓ Representeert Reykjavik in foto’s
✓ Gemaakt van 100% polyamide
✓ Gemakkelijk schoon te houden
✓ Verkrijgbaar in twee afmetingen

Vragen over het Reykjavik Vloerkleed van Moooi Carpets?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Carpets Reykjavik Vloerkleed.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Neal Peterson
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Bijlagen Productinformatie

Reykjavik Vloerkleed

Ø250 cm.

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.680

Reykjavik Vloerkleed

Ø350 cm.

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.219
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit