Moooi Carpets Polar Byzantine Chapter 5 Vloerkleed

By Klaus Haapaniemi

Omschrijving

Het Moooi Carpets Polar Byzantine Chapter 5 Vloerkleed is een ontwerp van Klaus Haapaniemi. Moooi heeft met het concept Moooi Carpets een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt gebracht. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Moooi heeft altijd al het doel om extra schoonheid op ons over te brengen door middel van het versieren van onze huizen, kantoren, hotelkamers en restaurants met iconische en innovatieve meubels, accessoires en verlichting. Met deze nieuwe collectie bestaande uit een breed scala van tapijten, geschikt voor ieders smaak en stijl, weet Moooi Carpets nog meer schoonheid bij ons binnen te krijgen. Voor het verkrijgen van deze schoonheid werkt Moooi Carpets enkel met de meest gerenommeerde namen wat betreft designers.

De vloerkleden uit de Signatures Collection brengen met hun surrealistische, in het oog springende ontwerpen een gevoel van diepte, intensiteit en beweging. Raak betoverd door deze prachtige vloerkleden en word een toeschouwer van hun eindeloze verhaal. De karpetten uit de Signatures Collection behoren tot een kleurrijke, artistieke familie van siertapijten die je verliefder laten worden met elke hartslag. Met hun sterke persoonlijkheid bepalen de vloerkleden zowel de 'look' als de sfeer van hun omgeving.

Het Polar Byzantine Chapter 5 vloerkleed is verkrijgbaar in diverse materiaaluitvoeringen; zo kunt u kiezen uit een kleed gemaakt van ‘low pile polyamide’ of ‘soft yarn polyamide’. Low pile polyamide is een laagpolig materiaal dat de tinten fantastisch laat opkomen, en het hoogpolige soft yarn polyamide zorgt samen met subtiele tinten en extra comfort voor een sfeervolle en aangename ervaring. Polyamide garens zijn dankzij de synthetische aard goed schoon te houden en bovendien behoudt het zijn kwaliteit en kleur beter dan andere materialen. Behalve polyamide is het vloerkleed ook op aanvraag verkrijgbaar in wol.

Kleurstalen aanvragen
De kleuren van het kleed kunnen in werkelijkheid afwijken van de digitale afbeelding. We adviseren dan ook altijd een staal aan te vragen.

Moooi Carpets Polar Byzantine Chapter 5 Vloerkleed


✓ Betoverend design
✓ In meerdere uitvoeringen verkrijgbaar
✓ Afmeting: Ø 300 cm.
✓ Design: Klaus Haapaniemi

Vragen over het Polar Byzantine Chapter 5 Vloerkleed van Moooi Carpets?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Carpets Polar Byzantine Chapter 5 Vloerkleed.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Designer Klaus Haapaniemi
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diameter 300 cm.

Polar Byzantine Chapter 5 Vloerkleed

Ø300 cm. - Low Pile

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.419

Polar Byzantine Chapter 5 Vloerkleed

Ø300 cm. - Soft Yarn

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 4.549

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit