Moooi Carpets Mexico City Vloerkleed

By Neal Peterson

Omschrijving

Het Moooi Carpets Mexico City Vloerkleed is ontworpen door Neal Peterson. In de vele steden die Peterson bezocht tijdens zijn reizen, fotografeerde hij architectuur, landschappen, sculpturen en graffiti. Deze foto’s zijn samengevoegd in het als een mandala vormgegeven Mexico City vloerkleed. In de Hindoeïstische en Boeddhistische cultuur is een mandala een rond figuur versierd met gekleurd zand, wat gebruikt wordt voor meditatie. Het staat voor eenheid, harmonie en balans. In plaats van zand heeft Peterson gekozen om de foto’s samen te voegen, die het idee dat alles met elkaar samenhangt symboliseren. Vanuit deze gedachte heeft Peterson vijf steden gerepresenteerd die allen een speciale plaats in zijn hart hebben. Hoewel ieder kleed de sfeer van een stad uitstraalt, met bijpassend patroon en kleuren, vloeien de verschillende kleden prachtig in elkaar over.

In het kortharige Mexico City karpet van 100% polyamide spelen de kleuren groen, blauw, oranje en beige de boventoon. Wanneer u het kleed van dichtbij bestudeert, ziet u dat het een digitale print is en zijn er nog honderden andere kleuren te ontdekken. Polyamide garens zijn dankzij de synthetische aard uitermate geschikt om te bedrukken en goed schoon te houden. Bovendien is het duurzaam en behoudt het zijn kwaliteit en kleur beter dan andere materialen. Het vloerkleed is verkrijgbaar met een diameter van 250 en 350 centimeter. De onderkant is voorzien van vilt.

Moooi Carpets Mexico City Vloerkleed


✓ Geïnspireerd op mandala’s
✓ Representeert Mexico in foto’s
✓ Gemaakt van 100% polyamide
✓ Gemakkelijk schoon te houden
✓ Verkrijgbaar in twee afmetingen

Vragen over het Mexico City Vloerkleed van Moooi Carpets?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Carpets Mexico City Vloerkleed.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Neal Peterson
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Bijlagen Productinformatie

Mexico City Vloerkleed

Ø250 cm.

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 13 november in huis
€ 2.680

Mexico City Vloerkleed

Ø350 cm.

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.219
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit