Moooi Carpets Collage Vloerkleed

By Kiki & Joost

Omschrijving

Het Moooi Carpets Collage Vloerkleed is een ontwerp uit de Handwriting collectie van Kiki & Joost. Met het concept Moooi Carpets brengt het Nederlandse Moooi een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt. Tot deze verzameling behoort de Handwriting collectie van het Nederlandse duo Kiki van Eijk en Joost van Bleiswijk. Samen met Moooi delen ze het Nederlandse erfgoed en nemen dit als vertrekpunt in hun ontwerpen. De Handwriting collectie bestaat uit kleden die tijd en trends kunnen weerstaan en mensen meenemen op een inspirerende en fantasierijke reis.

Het Collage vloerkleed uit de Handwriting collectie is een ontwerp uit de hand van ontwerper van Eijk en is een weerspiegeling van haar jeugd, waarin ze haar dagen veelal dagdromend en tekenend in de natuur doorbracht. De kleinste details van het alledaagse en de vormen van de natuur komen terug in deze kleurrijke collage, dat naast een zeer persoonlijke ‘touch’ door aandacht voor proces en vakmanschap ook een zeer verfijnde uitstraling heeft.

Dit fantasierijke kleed is online verkrijgbaar in diverse materiaaluitvoeringen; zo kunt u kiezen uit een uitvoering in ‘low pile polyamide’ en ‘soft yarn polyamide’. Low pile polyamide is een laagpolig materiaal dat de tinten fantastisch laat opkomen, en het hoogpolige soft yarn polyamide zorgt samen met subtiele tinten en extra comfort voor een sfeervolle en aangename ervaring. Naast het Collage vloerkleed bestaat de Handwriting collectie uit de gebloemde vloerkleden ‘Transition’ en ‘Sprouts en het abstracte vloerkleed ‘Sketched Collage’. Deze kunt u vinden bij de productfamilie.

Kleurstalen aanvragen
De kleuren van het kleed kunnen in werkelijkheid afwijken van de digitale afbeelding. We adviseren dan ook altijd een staal aan te vragen.

Moooi Carpets Collage Vloerkleed


✓ Kleurrijke collage van verschillende vormen
✓ Geïnspireerd op het alledaagse en de natuur
✓ Keuze uit low pile polyamide en soft yarn
✓ Onderdeel van de fantasierijke Handwriting collectie

Vragen over het Collage Vloerkleed van Moooi Carpets?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Carpets Collage Vloerkleed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Kiki & Joost
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diepte / Lengte 200 cm.
Breedte 150 cm.

Collage Vloerkleed

Low Pile - 150 x 200 cm.

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 1.980

Collage Vloerkleed

Soft Yarn - 150 x 200 cm.

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.500

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit