Moooi Carpets Chicago Vloerkleed

By Neal Peterson

Omschrijving

Het Moooi Carpets Chicago Vloerkleed is ontworpen door Neal Peterson. Het werk van Peterson is geïnspireerd door zijn reizen, waarin hij zijn camera altijd bij de hand hield om architectuur, landschappen en graffiti te fotograferen van tientallen steden. Deze foto’s zijn vervolgens samengevoegd in het als een mandala vormgegeven Chicago vloerkleed. In de Hindoeïstische en Boeddhistische cultuur is een mandala een rond figuur wat gebruikt wordt voor meditatie. Het staat voor eenheid, harmonie en balans. In plaats van zand heeft Peterson gekozen om de foto’s samen te voegen, die het idee dat alles met elkaar samenhangt symboliseren. Vanuit deze gedachte heeft Peterson vijf steden gerepresenteerd die allen een speciale plaats in zijn hart hebben. Hoewel ieder kleed de sfeer van een stad uitstraalt, met bijpassend patroon en kleuren, vloeien de verschillende kleden prachtig in elkaar over.

De kleuren blauw, rood en grijs voeren de boventoon in het vloerkleed, aangevuld met groene en oranje accenten. Wanneer u het kleed van dichtbij bekijkt, zijn er nog honderden kleuren meer te ontdekken in het met een fotoprint bedrukte vloerkleed van polyamide. Polyamide garens zijn dankzij de synthetische aard goed schoon te houden en bovendien behoudt het zijn kwaliteit en kleur beter dan andere materialen. U heeft de keuze uit Low Pile (laagpolig) en Soft Yarn (hoogpolig) polyamide, en naast polyamide kan het kleed ook worden uitgevoerd in wol. Het vloerkleed is verkrijgbaar met een diameter van 250 en 350 centimeter. De onderkant is voorzien van vilt.

Kleurstalen aanvragen
De kleuren van het kleed kunnen in werkelijkheid afwijken van de digitale afbeelding. We adviseren dan ook altijd een staal aan te vragen.

Moooi Carpets Chicago Vloerkleed


✓ Geïnspireerd op mandala’s
✓ Representeert Chicago in foto’s
✓ Gemaakt van 100% polyamide
✓ Gemakkelijk schoon te houden
✓ Verkrijgbaar in twee afmetingen

Vragen over het Chicago Vloerkleed van Moooi Carpets?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Carpets Chicago Vloerkleed.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Neal Peterson
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Bijlagen Productinformatie

Chicago Vloerkleed

Ø250 cm. - Low Pile

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.149

Chicago Vloerkleed

Ø350 cm. - Low Pile

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.810

Chicago Vloerkleed

Ø250 cm. - Soft Yarn

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 4.139

Chicago Vloerkleed

Ø350 cm. - Soft Yarn

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 4.950

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit