Gubi Moon Tafel Rond

By Space Copenhagen

Omschrijving

De Gubi Moon Tafel Rond is een ontwerp van ontwerpersduo Space Copenhagen.

Signe Bindslev Henriksen en Peter Bundgaard Rützou zijn de twee Deense designers achter de oprichting van het bekende Space Copenhagen. Het ontwerpen vanuit een eigen persoonlijke visie is het handelsmerk van dit duo. Designs met een unieke twist is wat zij trachten te vervaardigen. Op het gebied van interieurdesign heeft dit tweetal gedurende de jaren de top weten te bereiken. Vele samenwerkingsverbanden met de meest toonaangevende namen en bedrijven zijn dan ook al ontstaan, onder andere met NOMA and Geranium in Kopenhagen en Georg Jensen and Fredericia Furniture.

Gubi is een designlabel dat door de jaren heen niet veel veranderd is. Bijna 50 jaar geleden begonnen als Deens familiebedrijf en nog altijd geleid door dezelfde familie. Ook wat betreft visie en denkbeeld zijn er weinig wijzigingen, het innovatieve uitgangspunt houdt nog altijd stand. Gubi wil haar toeschouwers op een positieve manier verwonderen met haar ontwerpen. In al die jaren lukt dat steeds weer. Zo ook met de Moon Tafel Rond. Deze tafel behoort tot de Moon-collectie die bestaat uit vier verschillende, unieke tafels. Allen bijzonder fraai ontworpen.

De Moon Tafel Rond van Gubi in eiken is zwart/bruin gebeitst en afgewerkt met een lak. Afhankelijk van de afmeting van de tafel is de Moon voorzien van één poot of twee poten in de vorm van een halve of een volle maan. De Moon-collectie bestaat naast deze variant uit een ronde of langwerpige salontafel en een langwerpige eettafel. De afmetingen van deze ronde versie bedragen 120 centimeter in diameter en 73 centimeter in hoogte.

Gubi Moon Tafel Rond


✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Meerdere uitvoeringen
✓ Design met een eigen persoonlijkheid
✓ Afmetingen: diameter 120 x h. 73 cm.
✓ Design: Space Copenhagen

Vragen over de Moon Tafel Rond van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Moon Tafel Rond.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Space Copenhagen
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Hoogte 73 cm.
Diameter 120 cm.
Bijlagen Productinformatie

Moon Tafel Rond

Ø 120 x h. 73 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 2.999

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit