Gubi Moon Tafel

By Space Copenhagen

Omschrijving

De Gubi Moon Tafel is een ontwerp van het Deense Space Copenhagen.

Space Copenhagen is in 2005 opgericht door de designers Signe Bindslev Henriksen en Peter Bundgaard Rützou. Beiden zijn afgestudeerd aan de Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Architecture. Dit tweetal staat erom bekend dat zij designs creëren vanuit hun eigen oprechte persoonlijke visie. Op deze manier ontstaan er zeer gewaardeerde en bovendien uitzonderlijke ontwerpen. Inmiddels heeft het duo een indrukwekkende status verworven als het gaat om interieurdesign, onder andere de samenwerking met prestigieuze bedrijven als NOMA and Geranium in Kopenhagen en Georg Jensen and Fredericia Furniture heeft hieraan bijgedragen.

Gubi is – ook 50 jaar na de oprichting – nog altijd een zuiver Deens familiebedrijf. Eigenlijk is er niet zo veel veranderd, afgezien van de enorme groei in populariteit en grootte. Door de jaren heen is Gubi wereldwijd bekend geworden en is het befaamd om zijn innovatieve uitgangspunt. Gubi wil de kijkers doen verwonderen met hun ontwerpen. Deze vernieuwende grondslag is ook te herkennen in de Moon Tafel. Deze tafel behoort tot een collectie van vier verschillende tafels. Allen hebben een geheel eigen persoonlijkheid.

De Moon Tafel van Gubi in eiken is zwart/bruin gebeitst en afgewerkt met een lak. De tafel is – afhankelijk van de grootte – voorzien van een poot in de vorm van een halve of een volle maan. De Moon collectie bestaat naast deze langwerpige eettafel uit een bijzettafel, een salontafel en een ronde eettafel. Deze variant van de Moon Tafel is verkrijgbaar in twee afmetingen: 260 of 300 centimeter breed, 73 centimeter hoog en 105 centimeter diep.

Gubi Moon Tafel


✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Meerdere uitvoeringen
✓ Design met een eigen persoonlijkheid
✓ Afmetingen: b. 260/300 x h. 73 x d. 105 cm.
✓ Design: Space Copenhagen

Vragen over de Moon Tafel van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Moon Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Space Copenhagen
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 105 cm.
Breedte 260 cm.
Hoogte 73 cm.
Bijlagen Productinformatie, 260 cm. Productinformatie, 300 cm.

Moon Tafel

b. 260 x h. 73 x d. 105 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 5.138

Moon Tafel

b. 300 x h. 73 x d. 105 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 5.138

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit