Montis Otis Bank

By Johan van Hengel

Omschrijving

De Montis Otis Bank is een ontwerp van Johan van Hengel. Een designbank met karakter, dat is wat u toevoegt aan uw interieur wanneer uw keuze op de Otis Bank van Montis valt. De kleine knik in de arm optimaliseert het comfort dat bij een klein frame vaak ontbreekt. De Otis Bank is rank, licht en flexibel. Doordat het een modulaire bank betreft is hij makkelijk aan te passen aan uw specifieke wensen. Door het lichte ontwerp is de bank makkelijk te verplaatsen waardoor u verschillende opstellingen kunt proberen.

De Otis Bank is uitgebracht in twee uitvoeringen, de normale en de XL variant. De Otis XL is de lounge-versie van de Otis, het zitgedeelte van de Otis XL is 13 cm dieper. De Otis en de Otis XL kunnen aan elkaar gekoppeld worden en zijn verkrijgbaar in een lederen of een stoffen bekleding. Wat de poten betreft, heeft u keuze uit houten of aluminium exemplaren, beiden in diverse kleuren en afwerkingen. Ook zijn er vier verschillende soorten uitvoeringen van de zit- en rugkussens te verkrijgen, hierdoor kunt u de Otis Bank geheel naar eigen smaak ontwerpen.

Bij MisterDesign is de Otis Bank direct te bestellen in een 4-zits uitvoering in de stof 'Steelcut Trio' met zwarte poten. Heeft u liever een andere uitvoering of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in onze winkel.

Montis Otis Bank


✓ Rank, licht en flexibel
✓ Diverse uitvoeringen
✓ Subtiele knik in armleuning
✓ Beschikbaar in XL variant

Vragen over de Otis Bank van Montis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Montis Otis Bank.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Johan van Hengel
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Montis
Diepte / Lengte 88 cm.
Breedte 252 cm.
Hoogte 81 cm.

Otis Bank 4-zits

Steelcut Trio - RAL6012

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 6.809
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit