Montis Domino.18 Bank

By Dick Spierenburg

Omschrijving

De Montis Domino.18 Bank is een ontwerp van Dick Spierenburg. De ontwerper noemt zijn Domino serie de bouwstenen voor het moderne leven. Het is een elementensysteem vol architectonische modules waarmee je naar hartenlust van opstelling kunt variëren. De blokken bieden rondom hetzelfde comfort, waardoor het niet uit maakt waar deze geplaatst worden. Aan de voorzijde een loungehoek, aan de achterzijde een eet- of werkplek, het kan allemaal. Bouw uw eigen skyline in huis met de Domino.18 bank!

De zitmodules uit het elementensysteem zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, meerdere dieptes en hoogtes. Zo zijn de lagere zittingen ideaal om lekker op te loungen en kunt u op de hogere varianten heerlijk aanschuiven aan tafel. Alle zitmodules (m.u.v. de halve en kwart cirkel zitmodules) bestaan uit een houten romp met no-sag vering met daarop een kussen van verschillende HR schuimen en een zachte toplaag van traag schuim en 200 grams dracon. De kussens vormen zich makkelijk naar het lichaam, wat voor een groot comfort en een natuurlijk nonchalance zorgt. De modules zijn in ontzettend veel stofferingen verkrijgbaar.

Onder de modules bevinden zich zwarte kunststof poten, die zo ver onder de romp gemonteerd worden dat deze nauwelijks zichtbaar zijn. Tegen een meerprijs kunnen er zelf remmende wielen onder de modules worden geplaatst, die wanneer er gewicht op wordt geplaatst stil blijven staan. De poten worden standaard geleverd in 60 millimeter hoogte, maar kunnen ook met een hoogte van 75 millimeter worden geleverd. De wielen zijn alleen verkrijgbaar in een hoogte van 60 millimeter. Aan de onderzijde van de module bevindt zich tevens het koppelsysteem waarmee u de modules aan elkaar kunt bevestigen. De koppeling is eenvoudig los te maken en op een andere plaats te monteren.

Spierenburg heeft driehoekige kussens voor de Domino.18 bank ontworpen. Hierdoor zullen de kussens minder snel onderuit zakken en bieden ze extra steun in de onderrug. De kussens zijn in twee hoogtes verkrijgbaar en gevuld met 100% veren. Daarnaast zijn er ook speciale bijzettafels in eiken- of notenfineer voor de Domino.19 verkrijgbaar. Deze zijn voorzien van een zwart stopcontact en een USB-charger.

Laat uw creativiteit de vrije loop met de Domino.18 bank. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze interieuradviseurs in de winkel denken graag met u mee voor een passende creatieve opstelling.

De vanafprijs is op basis van een samengestelde tweezitsbank in de goedkoopste stofgroep

Montis Domino.18 Bank


✓ Modulaire bank vol mogelijkheden
✓ Eenvoudig van creatieve opstelling te wisselen
✓ Met poten of zelf remmende wielen
✓ Verkijgbaar in talloze stofferingen

Vragen over de Domino.18 Bank van Montis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Montis Domino.18 Bank.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Dick Spierenburg
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Montis
Opties Gestoffeerd, Met arm, Met wieltjes

Domino.18 Bank

Vanafprijs o.b.v. 2-zits

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 3.597

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit