Montis Daley Bank

By Niels Bendtsen

Omschrijving

De Montis Daley Bank is een ontwerp van Niels Bendtsen. Deze modulaire eyecatcher creëert een gevoel van vrijheid in uw interieur. Door middel van een combinatie van diepe en ondiepe elementen bepaalt u zelf de hoeveelheid ruimte die deze Urban Sofa inneemt. Het minimalistische silhouet en de strakke belijningen geven deze moderne bank een klassieke en rustige uitstraling. Daardoor is de Daley Bank ideaal voor compacte ruimtes. Daarnaast kunt u met verschillende voorzetkussens een royale zitbeleving complementeren. Gaat uw voorkeur uit naar meer steun in uw rug? Laat uw keuze dan op het standaard kussen vallen. Voeg voor meer comfort het comfort kussen toe?

Het standaard zitkussen van de Daley Bank bestaat uit een combinatie van verschillende soorten HR-schuim. De onderste laag is gemaakt van stevig schuim waarboven een zachter schuim is geplaatst. Het supersoft zitkussen bestaat uit een stevige laag schuim waarna daarboven een zogenaamd traag-schuim is aangebracht, dit zorgt voor extra comfort wanneer u erop gaat zitten. Daarnaast heeft u ook keuze uit de rugkussens. Het standaard rugkussen is 50 x 75 cm en het comfort rugkussen is 80 x 40 cm, beide bestaan voor 100% uit verendons. Door al deze keuzes kunt u de Daley Bank specifiek naar wens samenstellen, wat uiteraard bijdraagt aan het optimale zitcomfort.

Doordat de Daley Bank van Montis in tal van uitvoeringsmogelijkheden verkrijgbaar is, hebben we een selectie gemaakt die u rechtstreeks in onze webshop kunt bestellen. De bank is direct te bestellen in de grijze stof ‘Locarno’. Heeft u liever een andere uitvoering of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in onze winkel.

Montis Daley Bank


✓ Diverse voorzetkussens
✓ Diepe en ondiepe elementen
✓ Modulaire bank
✓ Ideaal in compacte ruimtes

Vragen over de Daley Bank van Montis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Montis Daley Bank.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Niels Bendtsen
Jaartal 2017
Garantie 2 jaar
Merk Montis
Diepte / Lengte 85 cm.
Hoogte 66 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Hoogte arm 66 cm.
Zithoogte 41 cm.

Daley Bank 3-zits

Locarno 60

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 4.912

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit