HAY Moment Kandelaar

By Lars Beller Fjetland

Omschrijving

De HAY Moment Kandelaar is een ontwerp van Lars Beller Fjetland. Deze zwarte kandelaar is vervaardigd uit zink en gietijzer en is naast mooi ook nog eens heel handig. De kandelaar is namelijk zo gemaakt, dat hij precies aanvoelt wanneer de kaars bijna op is. Het klepje valt dan naar beneden en de vlam wordt automatisch gedoofd. Zo is het niet erg wanneer u de kaars vergeet uit te doen en komt bovendien de kandelaar niet onder het kaarsvet te zitten. De Moment Kandelaar heeft een diameter van 9 centimeter en is 7 centimeter hoog.

De Moment Kandelaar is een product van HAY. Het Deense designmerk laat zien dat design ook voor de massa gemaakt kan worden en biedt duurzame, kwalitatief hoogstaande meubelen en accessoires aan tegen een betaalbare prijs. HAY werkt regelmatig samen met nieuwe talenten, zoals Lars. Lars Bellar Fjetland heeft meerdere producten ontworpen voor HAY en is in 2014 door ELLE Decoration uitgeroepen tot designer van het jaar.

HAY Moment Kandelaar


✓ Gemaakt van zink en gietijzer
✓ Vlam dooft automatisch
✓ In de kleur zwart
✓ Afmeting: Ø 9 x h. 7 cm.
✓ Designer: Lars Beller Fjetland

Vragen over de Moment Kandelaar van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Moment Kandelaar.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
EAN Code 5710441207139
Productnr. 506375
Materiaal Metaal
Designer Lars Beller Fjetland
Garantie 2 jaar
Merk HAY
Hoogte 7 cm.
Diameter 9 cm.

Moment Kandelaar

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 35

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit