Piet Boon Minne Eetkamerstoel

By Piet Boon

Omschrijving

De Minne Eetkamerstoel is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Piet Boon.

De ontwerper staat bekend om zijn strakke lijnen, bescheidenheid en een klemtoon op verticaliteit. Behalve voor zijn beeldhouwwerken, daarbij werkt hij met ronde vormen. Naast meubelen en interieurs ontwerpt Piet Boon ook huizen en wijken, zo ontwierp hij in 2006 een drijvende wijk nabij Almere. Piet Boon begon zijn loopbaan als aannemer maar is inmiddels één van de bekendste ontwerpers van Nederland.

Kenmerkend voor de Minne Eetkamerstoel van Piet Boon is het fijne Italiaans stikwerk met het karakteristieke handschrift van de ontwerper. Minne heeft zowel afgeronde als contrasterende scherpe hoeken en zorgt daarmee voor een prachtige uitstraling. De eetkamerstoel past dankzij de talloze uitvoeringsmogelijkheden in ieder interieur en is verkrijgbaar met of zonder armleuning. De zitting en rugleuning zijn te bekleden met stof of leder uit verschillende prijscategorieën. Voor de houten poten heeft u de keuze uit eiken in 3 verschillende kleuren maar u kunt ze ook laten bekleden, evenals de optionele armleuningen. Minne heeft een breedte van 57 of 60 (met arm) centimeter, een totale hoogte van 82 centimeter en een diepte van 64 centimeter.

De genoemde vanafprijs is op basis van een uitvoering zonder armleuningen, met gestoffeerde poten en geheel bekleed met een katoenstof uit stofgroep P1.

Vanwege de vele verschillende uitvoeringsmogelijkheden waarin de Minne Eetkamerstoel verkrijgbaar is, is deze niet direct online te bestellen. Voor meer informatie over de stoel of voor het bestellen daarvanl verzoeken wij u ons offerteformulier te gebruiken.

Piet Boon Minne Eetkamerstoel


✓ Kenmerkend Italiaans stikwerk
✓ Met of zonder armleuning
✓ Diverse stoffen- en ledersoorten
✓ Afmetingen: b. 57/60 x h. 82 x d. 64 cm.
✓ Design: Piet Boon

Vragen over de Minne Eetkamerstoel van Piet Boon?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Piet Boon Minne Eetkamerstoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Piet Boon
Garantie 2 jaar
Merk Piet Boon
Diepte / Lengte 64
Breedte 57
Hoogte 82
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 48
Bijlagen Productinformatie

Minne Eetkamertoel
Vanafprijs

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 1.560

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit