Midgard Modular 505 wandlamp

By Curt Fischer

Omschrijving

De Midgard Modular 505 Wandlamp is een ontwerp van Curt Fischer. Het Modular lichtsysteem werd ontworpen in de jaren 30 van de vorige eeuw. De vormgeving van de Modular lampen is gebaseerd op het iconische ontwerp van de Midgard 113 en 114 lampen. Tijdens de eerste jaren van de twintigste eeuw ontwikkelde Curt Fischer de eerste verstelbare elektrische lamp. In 1919 richtte hij zijn verlichtingsmerk Midgard op. De flexibele lampen van het Modular lichtsysteem sluiten perfect aan bij de filosofie van de uitvinder van gericht licht. De Modular lampen zijn onderdeel van een lichtsysteem. Dit betekent dat de afmetingen, verhoudingen, de vorm van de lampenkap en de kleur aan te passen zijn. De lampen kunnen alle kanten op bewegen en zo het licht op elke gewenste plek schijnen.

De Midgard Modular 505 Wandlamp scharniert op drie punten. De lamp wordt aan de wand geschroefd en kan op dit punt van links naar rechts bewegen. In de arm zitten twee scharnieren waardoor de lamp in hoogte versteld kan worden. De twee stukken waar de arm uit bestaat zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Op de kap zit een draaischakelaar. De kap is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Enkele varianten van de verschillende armlengtes en kleuren zijn direct te bestellen. Liever een andere lengte of kleur? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs. Zij kijken graag mee naar de mogelijkheden.

Alle lamponderdelen worden geproduceerd in Duitsland, waarbij gebruik wordt gemaakt van originele gereedschappen en technieken. De eindmontage vindt plaats in Hamburg.

Midgard Modular 505 Wandlamp


✓ Beweeglijk en modern
✓ Gebaseerd op iconisch design
✓ Verkrijgbaar in verschillende varianten
✓ Onderdeel van de Modular Lichtsysteem serie

Vragen over de Modular 505 Wandlamp van Midgard?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Midgard Modular 505 Wandlamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer Curt Fischer
Garantie 2 jaar
Merk Midgard
Dimbaar Niet dimbaar
Lichtbron inbegrepen Niet inbegrepen
IP Waarde IP20
Soort lichtbron 1x E27, LED Max 60W (niet inbegrepen)

Modular 505 wandlamp Zwart

30 cm - 20 cm

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 894

Modular 505 wandlamp Zwart

40 cm - 30 cm

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 894

Modular 505 Wandlamp Wit

30 cm - 20 cm

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 930

Modular 505 wandlamp Wit

40 cm - 30 cm

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 930

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit