Design slaapbanken

Design slaapbanken vormen een handige en comfortabele slaapoplossing voor logees en bij gebrek aan ruimte. Onze collectie omvat slaapbanken van diverse gerenommeerde merken, die eruit zien als normale banken en naast mooi voor het oog, tevens van hoge kwaliteit, comfortabel én functioneel zijn. Een echte designicoon binnen de collectie is de Spectrum BR 02 slaapbank, ontworpen door Mart Visser. Deze slaapbank combineert moeiteloos functionaliteit met verfijnd design, waardoor het niet alleen een prachtig meubelstuk op zich is, maar ook een praktische oplossing voor ruimtegebrek. Naast Spectrum bieden ook andere vooraanstaande merken zoals Gervasoni, Flexform en Ligne Roset een indrukwekkende reeks design slaapbanken.

13 items

13 items

Spectrum BR 02 design slaapbank

De Spectrum BR 02 slaapbank is een meesterwerk op het gebied van veelzijdigheid. Zijn elegante lijnen en zorgvuldig gekozen bekleding maken het een pronkstuk in elke woonruimte. De naadloze overgang van bank naar eenpersoons-slaapbank is indrukwekkend, waardoor de BR 02 niet alleen ideaal is voor overdag, maar ook voor gasten die blijven overnachten. De slaapbank kan dankzij de losse elementen eenvoudig opnieuw gestoffeerd worden. Ook het binnenwerk en de vering kunnen indien nodig vernieuwd worden, waardoor de BR 02 duurzaamheid ademt en jarenlang mee kan gaan.

Design slaapbanken van gerenommeerde merken

Naast de iconische slaapbank van Spectrum, vindt u in onze collectie ook comfortabele, functionele en mooie designs van merken als Flexform en Ligne Roset. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de nadruk op functionaliteit, maken dat ook de slaapbanken van deze merken een investering in duurzaam comfort zijn.

Design slaapbanken bij MisterDesign

Bij MisterDesign kunt u terecht voor een zorgvuldig geselecteerde collectie design slaapbanken. Uw favoriete design slaapbank bestelt u eenvoudig online, waarna deze op afspraak wordt thuisbezorgd door onze eigen bezorgdienst. Wilt u graag meer informatie of advies over welke slaapbank het beste bij uw wensen past? Dan bent u ook van harte welkom in onze winkels, waar onze interieurspecialisten zeven dagen per week voor u klaarstaan.