Design daybedden

Het design daybed – ook wel bekend als het ligbed – dateert al van enkele eeuwen terug, zelfs nog van vóór het ontstaan van de bank. Bijna elke eeuwenoude cultuur maakte vroeger al gebruik van een versie van het daybed, dat diende als een lounge- en zitplek waar je lekker kon ontspannen. Waar het bed vroeger vrij hard was en uit hout of steen bestond, is het moderne daybed voorzien van een zacht comfortabel matras dat ondersteund wordt door een stevige houten of metalen basis. Het multifunctionele meubel kan zowel gebruikt worden als loungebank en als bed, om even een snel dutje op te doen. Niet zo gek dus dat het daybed tegenwoordig in steeds meer huiskamers zijn weg weet te vinden.

Eén van de eerste ligbedden die uitgroeide tot een klassieker is het Barcelona daybed, ontworpen door Ludwig Mies van der Rohe in 1930. Inmiddels weten ook veel Scandinavische merken als Ferm Living en WOUD er wel raad mee en worden de daybedden in allerlei kleuren en stoffen uitgevoerd die passen in een modern interieur.

17 items

17 items

Daybed woonkamer

Een bed in de woonkamer waar u op kunt ontspannen en slapen, en dat er tegelijkertijd stijlvol uitziet? Kies voor een design daybed. Een woonkamer daybed past qua vormgeving perfect in uw woonkamer, en leent zich voor enkele heerlijke rustgevende momenten op de dag. Een daybed is natuurlijk niet alleen geschikt voor de woonkamer, een daybed is binnen overal te gebruiken. Denk aan de hal, de loungeruimte of toch de extra slaapkamer. Neem een kijkje de collectie binnen daybedden van MisterDesign.

Bestel uw design ligbed online

Uw favoriete design ligbed bestelt u eenvoudig online bij MisterDesign. In onze collectie vindt u diverse topmerken zoals Flexform en Carl Hansen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt uw nieuwe aanwinst op afspraak bij u thuisbezorgd met onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we uiteraard mee terug, zo kunt u na bezorging direct al heerlijk ontspannen op uw heerlijke daybed.

Advies over design daybedden

Voor advies over design daybedden kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!