Design wandtafels

Een design wandtafel is een handig meubelstuk dat tegen de wand wordt geplaatst en weinig ruimte inneemt. Deze compacte tafel wordt doorgaans voor decoratieve doeleinden gebruikt, maar biedt vaak ook de mogelijkheid om uw accessoires op te bergen. Wandtafels – ook wel sidetables genoemd – vindt u in entrees en hallen, waar ze uw tassen en sjaals bewaren. Maar ook in de woonkamer doen wandtafels het goed, mede doordat u de tafel kunt opleuken met mooie accessoires!

34 items

34 items

Design wandtafels

Bij MisterDesign vindt u een ruime collectie van design wandtafels van vooraanstaande merken zoals Ethnicraft, Notre Monde, Gubi en Muuto. De stijlen lopen erg uiteen, waardoor er altijd wel een wandtafel bij uw droominterieur past. Een mooie open wandtafel zoals de Stone wandtafel van Ethnicraft is een subtiele decoratieve toevoeging aan uw interieur, en leent zicht uitstekend als plek waarop u met een paar prachtige vazen kunt pronken. Liever een wandtafel waarin u kleine spullen zoals sleutels of handschoenen kunt opbergen? Kijk dan eens bij de minimalistische Ethnicraft Nordic wandtafel met lades.

Design sidetables bestelt u online

Uw favoriete design wandtafel bestelt u online bij MisterDesign. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt deze zo snel mogelijk en kosteloos bij u thuis bezorgd.

Advies over design wandtafels

Voor advies over design wandtafels kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!