Ovale eettafels

Een ovale eettafel zorgt voor een vriendelijke en welkome uitstraling in elk interieur. Een ovale tafel doorbreekt de rechte lijnen en geeft de ruimte een speelse en stijlvolle twist. De rondingen aan de uiteinden geven meer doorloopruimte dan rechthoekige tafels, waardoor ruimtes optimaal benut kunnen worden. Bij MisterDesign hebben we een ruim aanbod aan ovale design eettafels, waarvan je een selectie prachtmodellen in het echt kunt bewonderen in onze winkels in ’s-Hertogenbosch. Daar vind je ook de mooiste design eetkamerstoelen.

Enkele populaire ovale eettafels zijn de klassieke Knoll Saarinen Tulip Eettafel en de robuuste Pilat&Pilat Pake Sytse eettafel. Op zoek naar een design dat gemaakt is van puur karakteristiek hout? Neem dan eens een kijkje bij de Mikado Eettafel van Ethnicraft.

43 items

Page
  1. 1
  2. 2

43 items

Page
  1. 1
  2. 2

Design Ovale eettafels van hoogwaardige materialen

Het materiaal is een belangrijke factor bij het aanschaffen van een nieuwe eettafel. Dit heeft namelijk veel invloed op de uitstraling van een tafel, maar ook op de levensduur. MisterDesign biedt dan ook uitsluitend design eettafels van ongekende kwaliteit. Van massief hout en marmer tot metaal en glas: in ons assortiment vind je een breed scala aan prachtige materialen. Een houten eettafel brengt een warme sfeer in de woning door de natuurlijke, tijdloze look. Metaal geeft juist een stoere uitstraling en vraagt weinig tot geen onderhoud. Glazen eettafels zijn gemakkelijk schoon te houden en kunnen uitgevoerd worden met verschillende afwerkingsmogelijkheden, bijvoorbeeld rookglas, gekleurd glas of gewoon transparant glas. Een rijke keuze aan uitvoeringen, maar altijd verfijnd en elegant.

Verschillende soorten interieur

Door de verschillende afwerkingen van het blad en het onderstel is er een Ovale Eettafel voor elk interieur. Ga voor een stalen onderstel in combinatie met een houten blad voor een industriële en stoere look. Of kies het marmeren blad met een stalen of houten onderstel, deze samenstelling is een stuk klassieker, maar ook voor een modern interieur een toepasselijke samensmelting.

Design ovale tafel op kantoor

De Ovale tafel is niet alleen perfect voor in de woning, ook is deze vorm perfect voor in vergaderruimtes, ontvangstruimtes en kantoren. De welkome en warme uitstraling van de vorm zorgt voor een toegankelijk effect, waardoor mensen gerust plaats kunnen nemen voor een kopje koffie of om even te wachten. Met een vergadering is een ovale tafel effectiever, elkaar aankijken is belangrijk in een vergadering of discussie, dat kan perfect met de ovale vorm. Het zorgt voor een gemoedelijke en persoonlijke opstelling.

Eigen bezorgdienst

Je bent verliefd geworden op een prachtige design eettafel, we begrijpen dat je daar het liefst vandaag al aan aanschuift. Na bestelling wordt je nieuwe aanwinst door onze eigen bezorgdienst op afspraak bij je thuis geleverd en gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal wordt na montage weer netjes mee terug genomen, zodat je heerlijk ontspannen aan je nieuwe design pronkstuk plaats kunt nemen.

Advies over design eettafels

Tafels in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze winkels. Onze adviseurs helpen je graag!