Design eettafels

Een design eettafel is een van de belangrijkste artikelen in het interieur. De eettafel wordt intensief gebruikt, en valt door zijn vorm ook erg op in het interieur. Daarnaast dient een eettafel praktisch in gebruik te zijn, zowel qua afmeting en afwerking. Bij MisterDesign hebben we een ruim aanbod design eettafels. Veel van deze design eettafels zijn rechtstreeks online te bestellen. Een van onze bezorgteams komt de eettafel dan netjes bij u leveren en zelfs monteren. Verpakkingsmaterialen nemen ze vervolgens netjes mee terug.

Een populaire eettafel is de Loop Stand Eettafel van het merk HAY. Deze eettafel heeft een functioneel design met een speelse uitstraling. Op zoek naar een design wat gemaakt is van puur karakteristiek hout? Neem dan eens een kijkje bij de Bok eettafel van Ethnicraft.

176 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

176 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design eettafels van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u design eettafels van gerenommeerde merken. Kwalitatief hoogwaardige eettafels ontworpen door bekende ontwerpers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. Design eettafels uit onder andere Denemarken, Zweden, Italie, Duitsland, Frankrijk en uiteraard Dutch Design van Nederlandse bodem. We zijn officieel dealer van onder andere de volgende prachtige merken design eettafels: Vitra, HAY, Muuto, Moooi, MDF Italia, Tom Dixon, Kartell, Artifort en Ethnicraft


Voor advies over design eettafels kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!