Design eettafels

Het leven beweegt zich rondom de design eettafel, welke samen met een design bank het centrale element in het interieur vormt. De eettafel wordt intensief gebruikt om uitgebreid aan te tafelen, wat werk te verzetten of bij te kletsen met vrienden. De tafel moet hiervoor praktisch in gebruik zijn, maar als middelpunt van de kamer is de uitstraling een belangrijke factor. Bij MisterDesign hebben we een ruim aanbod aan ronde design eettafels en rechthoekige design eettafels, en kunt u tevens in onze winkel in ’s-Hertogenbosch een selectie prachtmodellen in het echt bewonderen. Daarbij vindt u ook de mooiste bijhorende design eetkamerstoelen. Voor advies over hoeveel stoelen er aan een eettafel passen kunt u terecht op onze speciale adviespagina.

Enkele populaire eettafels zijn de speelse HAY Loop Stand eettafel en de slanke Arco Slim eettafel. Op zoek naar een design wat gemaakt is van puur karakteristiek hout? Neem dan eens een kijkje bij de Bok eettafel van Ethnicraft of de ruime collectie houten eettafels van Artisan.

315 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

315 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design eettafels van topmerken

Bij MisterDesign vindt u de mooiste design eettafels van gerenommeerde merken. Kwalitatief hoogwaardige eettafels door bekende designers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. Onze eettafels komen onder andere uit Denemarken, Zweden, Italië, België, Duitsland, en uiteraard Dutch design van Nederlandse bodem. We zijn met trots dealer van design eettafels van onder andere de prachtige designmerken Ethnicraft, Artisan HAY, Arco, Knoll, Kluskens, Ruijch, Sovet en Pilat&Pilat.

Ronde design eettafels

Een ronde design eettafel is dankzij haar vorm en flexibele stoelindeling de perfecte eettafel voor een compacte ruimte, zeker in kleine interieurs zorgt de ronde eettafel voor meer bewegingsruimte. Twijfelt u over het aantal stoelen die u kunt plaatsen aan uw ronde design tafel? Kijk dan op onze adviespagina 'Hoeveel personen passen er aan een ronde eettafel?'.

Rechthoekige design eettafels

Kunt u qua ruimte lekker uitpakken met een mooie grote tafel? Kies dan voor een rechthoekige design eettafel! Doordat de afmetingen van de rechthoekige eettafel al gauw bepalen hoeveel stoelen er aan de tafel kunnen worden geschoven, is het raadzaam onze adviespagina 'Hoeveel personen passen er aan een rechthoekige eettafel?' te bezoeken alvorens u een eettafel uitzoekt.

Eigen bezorgdienst

U bent verliefd geworden op een prachtige design eettafel, we begrijpen dat u daar het liefst vandaag al aan aanschuift. Na bestelling wordt uw nieuwe aanwinst door onze eigen bezorgdienst op afspraak bij u thuis geleverd én gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal wordt na montage weer netjes mee terug genomen, zodat u heerlijk ontspannen aan uw nieuwe design pronkstuk plaats kunt nemen.

Advies over design eettafels

Tafels in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!