Design eettafels

Het leven beweegt zich rondom de design eettafel, welke samen met een bank het centrale element in het interieur vormt. De eettafel wordt intensief gebruikt om uitgebreid aan te tafelen, wat werk te verzetten of bij te kletsen met vrienden. De tafels moeten hiervoor praktisch in gebruik zijn, maar als middelpunt van de kamer is ook de uitstraling een belangrijke factor. Bij MisterDesign hebben we een ruim aanbod aan ronde design eettafels en rechthoekige design eettafels, en kun je tevens in onze winkel in ‘s-Hertogenbosch een selectie prachtmodellen in het echt bewonderen. Daarbij vind je ook de mooiste bijhorende design eetkamerstoelen. Voor advies over hoeveel stoelen er aan een eettafel passen kun je terecht op onze speciale adviespagina. Ben je op zoek naar een design dat gemaakt is van puur karakteristiek hout? Neem dan eens een kijkje bij de Bok Eettafel van Ethnicraft of de ruime collectie houten eettafels van Artisan.

360 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

360 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design eettafels van topmerken

Bij MisterDesign vind je de mooiste design eettafels van gerenommeerde merken. Kwalitatief hoogwaardige eettafels door bekende designers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. Onze eettafels komen onder andere uit Denemarken, Zweden, Italië, België, Duitsland, en uiteraard Dutch design van Nederlandse bodem. We zijn met trots dealer van design eettafels van onder andere de prachtige designmerken Ethnicraft, Artisan HAY, Arco, Knoll, Kluskens, Ruijch, Sovet en Pilat&Pilat.

Ronde design eettafels

Een ronde design eettafel is dankzij haar vorm en flexibele stoelindeling de perfecte eettafel voor een compacte ruimte, zeker in kleine interieurs zorgt de ronde eettafel voor meer bewegingsruimte. Twijfel je over het aantal stoelen dat je kunt plaatsen aan de ronde design tafel? Kijk dan op onze adviespagina 'Hoeveel personen passen er aan een ronde eettafel?'.

Rechthoekige design eettafels

Kun je qua ruimte lekker uitpakken met een mooie grote tafel? Kies dan voor een rechthoekige design eettafel, zoals de speelse HAY Loop Stand eettafel. Doordat de afmetingen van de rechthoekige eettafel al gauw bepalen hoeveel stoelen er aan de tafel kunnen worden geschoven, is het raadzaam onze adviespagina 'Hoeveel personen passen er aan een rechthoekige eettafel?' te bezoeken alvorens je een eettafel uitzoekt.

Design eettafels van hoogwaardige materialen

Het materiaal is een belangrijke factor bij het aanschaffen van een nieuwe eettafel. Dit heeft namelijk veel invloed op de uitstraling van een tafel, maar ook op de levensduur. MisterDesign biedt dan ook uitsluitend design eettafels van ongekende kwaliteit. Van massief hout en marmer tot metaal en glas: in ons assortiment vind je een breed scala aan prachtige materialen. Een houten eettafel brengt een warme sfeer in de woning door de natuurlijke, tijdloze look. Metaal geeft juist een stoere uitstraling en vraagt weinig tot geen onderhoud. Glazen eettafels zijn gemakkelijk schoon te houden en kunnen uitgevoerd worden met verschillende afwerkingsmogelijkheden, bijvoorbeeld rookglas, gekleurd glas of gewoon transparant glas. Een rijke keuze aan uitvoeringen, maar altijd verfijnd en elegant.

Eigen bezorgdienst

Je bent verliefd geworden op een prachtige design eettafel, we begrijpen dat je daar het liefst vandaag al aan aanschuift. Na bestelling wordt je nieuwe aanwinst door onze eigen bezorgdienst op afspraak bij je thuis geleverd en gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal wordt na montage weer netjes mee terug genomen, zodat je heerlijk ontspannen aan je nieuwe design pronkstuk plaats kunt nemen.

Advies over design eettafels

Tafels in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze winkel. Onze adviseurs helpen je graag!