Design eettafels

Een design eettafel is een van de belangrijkste artikelen in het interieur. De eettafel wordt intensief gebruikt, en valt door zijn vorm ook erg op in het interieur. Daarnaast dient een eettafel praktisch in gebruik te zijn, zowel qua afmeting en afwerking. Bij MisterDesign hebben we een ruim aanbod design eettafels. Veel van deze design eettafels zijn rechtstreeks online te bestellen. Een van onze bezorgteams komt de eettafel dan netjes bij u leveren en zelfs monteren. Verpakkingsmaterialen nemen ze vervolgens netjes mee terug.

€150 cadeaucheque bij aankoop van een design eettafel
Naast de standaard gratis bezorging en montage van bijna al onze design eettafels, ontvang je t/m 31 juli 2018 een cadeaucheque ter waarde van €150 bij aankoop van een design tafel boven 1000 euro! Lees hier meer over de actie.

164 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

164 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design eettafels van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u design eettafels van gerenommeerde merken. Kwalitatief hoogwaardige eettafels ontworpen door bekende ontwerpers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. Design eettafels uit onder andere Denemarken, Zweden, Italie, Duitsland, Frankrijk en uiteraard Dutch Design van Nederlandse bodem. We zijn officieel dealer van onder andere de volgende prachtige merken design eettafels: Vitra, HAY, Muuto, Moooi, Functionals, MDF Italia, Tom Dixon, Kartell, Artifort, Magis, Zuiver, Ethnicraft en Linteloo.

Voor advies over design eettafels kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!