Design Relaxzetels

Met design relaxzetels creëer je een lekker momentje voor jezelf. Heerlijk ontspannen zonder verplichtingen. En wat is er dan fijner om lekker thuis in een heerlijke relaxzetel te rusten. Een mooie vloerlamp ernaast en u heeft een heerlijke plek om te lezen. Naast comfortabel zijn de relaxzetels ook nog eens heel erg mooi! Zo hebben we dé relaxzetel in onze collectie die bij vrijwel elke designliefhebber op zijn verlanglijstje staat: de Vitra Eames Lounge chair. Wat toch wel de koning van de relaxzetels is en populair over de hele wereld. Maar vlak zijn jongere broer niet uit, de Grand Repos lounge fauteuil van Vitra. Qua comfort doet deze heerlijke fauteuil zeker niet onder voor zijn grotere broer. Kleiner behuisd? Ook dan zijn er genoeg schitterende design relaxzetels te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Barcelona Chair van Knoll, een echte klassieker!

149 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

149 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Relaxzetels van de beste merken

MisterDesign heeft de mooiste relaxzetels van de beste merken voor u geselecteerd. Want als u dacht dat alleen Vitra mooie relaxzetels ontwerpt dan zit u er naast. Naast Vitra hebben we nog vele andere designmerken die de mooiste fauteuils in collectie hebben, zoals de Egg Chair van Fritz Hansen. Een comfortabele relaxzetel waar je heerlijk in weg kan kruipen en die uw woonkamer meteen een luxe uitstraling geeft. Daarnaast is MisterDesign ook official dealer van merken als: Menu, Gubi, Muuto, Carl Hansen, Walter Knoll, Artifort en Functionals.

Uw favoriete Design relaxzetel koopt u bij MisterDesign

Nu begrijpen we ook dat de aankoop van een design relaxzetel vaak een kostbare aangelegenheid is. Kiest u voor een stoel in stof of leer? Met of zonder een voetenbankje? We voorzien u dan ook graag van een passend advies in onze winkel. Wilt u proef komen zitten? Maak gerust een afspraak met een van onze adviseurs. Dan zetten we de koffie alvast voor u klaar! Uiteraard zijn ook de stofstalen aanwezig zodat u een overwogen keus kan maken en uw favoriete design relaxzetel zult vinden.

Vragen over een design relaxzetel?

Niet in de gelegenheid om de winkel van MisterDesign te bezoeken? MisterDesign is telefonisch ook bereikbaar op werkdagen van 9.30 tot 17.30. Mocht u een vraag hebben over design relaxzetel neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.