Design eetkamerstoelen

Design eetkamerstoelen zijn onmisbaar in uw interieur. Niet alleen tijdens de maaltijd, maar ook na het eten blijven we steeds langer aan de eettafel zitten. Dit betekent dat comfortabele eetkamerstoelen een belangrijk onderdeel van het interieur geworden zijn. Een gestoffeerde design eetkamerstoel zorgt ervoor dat u een hele avond heerlijk lang dineert en lang kunt natafelen. Kies voor een combinatie van eetkamerstoelen met en zonder arm, om zowel van het comfort van een armstoel als een ruimtelijk effect te genieten.

432 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

432 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Uw favoriete design eetkamerstoel bij MisterDesign

Heeft u al een design eetkamerstoel op het oog? Met zoveel mooie en bijzondere eetkamerstoelen begrijpen we dat deze keuze niet zo eenvoudig is. Een leuke overweging is om verschillende eetkamerstoelen aan één tafel te plaatsen waarmee een speelse opstelling van kleuren en modellen wordt gecreëerd. Zo zorgt de combinatie van meerdere modellen witte eetkamerstoelen bijvoorbeeld voor een fris geheel, en dragen verschillende gemixte kleuren bij aan de authentieke uitstraling van uw eethoek. Met klassiekers als de DSR stoel van Vitra of de prachtige Masters stoel van Kartell zijn de keuzes in kleur en uitvoeringen eindeloos. Met ons brede aanbod eetkamerstoelen is er voor iedere smaak een perfecte design eetkamerstoel te vinden!

Design eetkamerstoelen van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u moderne eetkamerstoelen van gerenommeerde merken. Kwalitatief hoogwaardige moderne eetstoelen ontworpen door bekende ontwerpers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. Met onder andere eetkamerstoelen uit onder andere Denemarken, Zweden, Italië, Duitsland, Frankrijk en uiteraard Dutch Design van eigen bodem. We zijn officieel dealer van onder andere de volgende bekende merken eetkamerstoelen: Vitra, HAY, Carl Hansen & Søn, Ethnicraft, &Tradition, Gubi, Moooi, Functionals, Menu, MDF Italia, Tom Dixon, Kartell, Artifort, Montis en Linteloo.

Eetkamerstoelen kopen

Wij zijn net zo dol op mooie eetkamerstoelen als u! Daarom delen we graag onze kennis en passie en helpen wij u graag met het uitzoeken van uw nieuwe eetkamerstoel. Kom langs in onze winkel in ‘s-Hertogenbosch om samen met onze interieurspecialisten onder het genot van een kopje koffie alle opties door te nemen en naar de verschillende stofstalen en materiaalmogelijkheden te kijken. Neem gerust foto’s of stalen van uw huidige interieur mee zodat wij u het beste kunnen adviseren in kleur en materiaalsoort. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor uw favoriete eetkamerstoel nemen wij uw gekozen eetstoel zo snel mogelijk in bestelling, zodat u zo snel mogelijk van uw design eetkamerstoel kunt genieten.

Voor advies over design eetkamerstoelen kunt u terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!