Design bureaustoelen

Haast geen enkele stoel moet zo zorgvuldig worden uitgekozen als een bureaustoel. Niet alleen moet deze functioneel en comfortabel zijn voor de langere zit, ook de vormgeving heeft een groot aandeel in de zoektocht. Een design bureaustoel voldoet aan al deze criteria en komt in vele soorten; voorzien van een duurzame kunststof kuip of met een comfortabele stoffering, met of zonder wieltjes en vaak ook in hoogte verstelbaar. Voor elke wens is er een mooi design beschikbaar en dat maakt het werken nog leuker!

Het merk Kartell heeft bijvoorbeeld een aantal design stoelen die perfect dienen als bureaustoel. Zo is de Maui serie zonder meer de populairste keuze onder design bureaustoelen. Maar ook de Eames Plastic Chairs van Vitra en de Flow Chair design bureaustoel van MDF Italia mogen niet in dit rijtje ontbreken.

52 items

Page
  1. 1
  2. 2

52 items

Page
  1. 1
  2. 2

Design bureaustoel

Comfortabel zitten én een mooie uitstraling? Kies dan voor een design bureaustoel van MisterDesign. De meeste bureaustoelen uit onze collectie zijn voorzien van handige wieltjes, waardoor u zich beter achter uw bureau kunt bewegen.

Ergonomische bureaustoel

Een ergonomische design bureaustoel is zo gemaakt dat alle bewegingen tijdens het zitten optimaal ondersteund worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bureaustoel met schommelstand? Deze stand geeft u meer bewegingsvrijheid en zorgt ervoor dat u geen last van uw lichaam krijgt als u enige tijd in dezelfde houding zit. Veel van de design bureaustoelen van MisterDesign zijn ergonomisch en daardoor zeer geschikt voor lang en dagelijks gebruik.

Eames bureaustoel

De bureaustoel van designers Charles & Ray Eames is ongetwijfeld de populairste bureaustoel van dit moment. De kans is namelijk groot dat u op zoek bent naar de Eames Aluminium Chair van het merk Vitra, een van de bekendste bureaustoelen uit 1958 die tegenwoordig door zowel bedrijven als particuliere design liefhebbers gewaardeerd wordt. Naast de Aluminium Chair heeft Eames ook de Lobby chair en de Soft Pad chair ontworpen.

Design bureaustoel voor een stijlvolle thuiswerkplek

Een bureaustoel vormt -samen met het bureau- de basis voor een werkplek in huis. Een degelijk exemplaar kan dan ook zeker niet ontbreken als u veel thuis werkt. Bij het aanschaffen van een design bureaustoel is zowel de uitstraling als functionaliteit van belang. U moet er immers de hele dag op kunnen zitten. Een goede bureaustoel geeft voldoende zitcomfort en is in hoogte verstelbaar. Bekijk ook eens de pagina thuiswerkplek inrichten.

Advies over design bureaustoelen

Voor advies over design bureaustoelen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag bij de keuze van de juiste design bureaustoel.