Design slaapkamer meubels

Een slaapkamer die gezien mag worden? MisterDesign heeft de design slaapkamer meubels die u nodig heeft. Een design bed is natuurlijk de absolute blikvanger van een slaapkamer, maar echte design liefhebbers maken de kamer compleet met design nachtkastjes, kledingkasten en kledingrekken. Slaap heerlijk in een ruim tweepersoonsbed, of kies in een kleine slaapkamer voor een knus eenpersoonsbed. Ook voor slaapkamer accessoires zoals dekbedovertrekken of kledinghangers kunt u bij MisterDesign terecht.

92 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

92 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Design bedden

Lekker slapen doet u in de mooiste design bedden uit de collectie van MisterDesign. Ons grote assortiment van bedden van Ethnicraft, MDF Italia en Gervasoni biedt u ruime keuze in prachtige design bedden. Nadat u uw oog heeft laten vallen op een prachtig design bed, bezorgt en monteert onze eigen bezorgdienst deze gratis. Zo kunt u snel genieten van uw heerlijke nieuwe bed!

Design nachtkastjes

Bij een prachtig design bed hoort natuurlijk een passend design nachtkastje. Een nachtkastje is ideaal voor het opbergen van uw accessoires zoals een bril en tijdschriften, en biedt daarnaast ook ruimte voor een mooie lamp. Naast het functionele aspect biedt een bijzonder nachtkastje ook een decoratieve toevoeging aan uw slaapkamer, een design nachtkastje is daarom het ideale meubel naast uw bed.

Design kledingkasten

Uw favoriete kleren verdienen een plek waar ze veilig opgeborgen kunnen worden. Een design kledingkast kan naast een veilige opbergplek ook een echte eyecatcher in uw slaapkamer zijn. Heeft u een prachtexemplaar op het oog? Onze eigen bezorgdienst levert en monteert uw favoriete design kledingkast gratis bij u thuis.

Design kledingrekken

Een alternatief op de kledingkast is een elegant design kledingrek. Deze open structuur van smalle stangen biedt genoeg ruimte om uw kleren overdag te laten stralen, of biedt juist een rustplek voor uw kleding tijdens de nachtelijke uren. Op zoek naar een elegante toevoeging in uw slaapkamer? Kies dan voor een design kledingrek!

Advies over design slaapkamer meubels

Voor advies over design slaapkamer meubels kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!