Design kasten

Kasten zijn functioneel, u kunt er namelijk van alles in opbergen en tentoonstellen. Naast het functionele aspect van een kast zijn de design kasten van MisterDesign een absolute toevoeging voor uw interieur. Naast geselecteerde modellen die direct te bestellen zijn kunt u ook kiezen om uw eigen design kast samen te stellen. Zo bepaald u zelf het formaat, het materiaal en het kleurgebruik.

Boekenkasten, wandkasten, dressoirs, opbergkasten en TV meubelen: uw designkasten koopt u bij MisterDesign.

438 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

438 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Boekenkasten

Er hoeft tegenwoordig geen boekenfanaat is huis te zijn om een boekenkast te hebben. Een design boekenkast kan namelijk een belangrijk onderdeel zijn van uw interieur en is naast het opbergen van uw boeken ook geschikt om andere spullen in op te bergen.

Wandkasten

Er zijn design wandkasten in allerlei soorten, zo heeft u de keuze uit een gesloten of een open wandkast. Een gesloten wandkast heeft als voordeel dat u ook spullen buiten het directe zicht kunt opbergen, echter zijn de open wandkasten op dit moment enorm populair. In een open wandkast kun je accessoires plaatsen die gezien mogen worden, hierdoor heeft een open wandkast naar de functionele functie een belangrijke decoratieve functie.

Dressoirs

Een dressoir vormt een belangrijk onderdeel van uw interieur. MisterDesign is dealer van populaire gerenommeerde merken zoals Carl Hansen en Pastoe, waarin prachtig design en kwaliteit belangrijke pijlers zijn.

Opbergkasten

Design opbergkasten zijn een pronkstuk in uw interieur, ze staan prachtig in bijvoorbeeld uw kantoor, woonkamer, slaapkamer of badkamer. Er is onderscheid in twee soorten opbergkasten, namelijk open kasten en gesloten kasten. In een open kast zijn al uw spullen direct zichtbaar en in een gesloten kast kunt u ze op een stijlvolle manier verbergen. Merken zoals Vitra en Pastoe combineren dit aspect door gesloten en open ruimtes door elkaar te gebruiken in een kast, dit geeft een bijzonder effect.

TV meubelen

Een belangrijk meubel in uw woonkamer is een TV meubel. Er zijn twee soorten TV meubelen, namelijk een meubel op poten of een zwevend TV meubel. Een zwevend meubel zorgt voor een strak design maar is daarentegen wel lastiger te verplaatsen mocht u de indeling van uw woonkamer willen veranderen.