Vitra Metal Wall Relief Sun Wanddecoratie

By Alexander Girard

Omschrijving

De Vitra Metal Wall Relief Sun is een ontwerp van Alexander Girard. Met deze wanddecoratie haalt u letterlijk het zonnetje in huis, want de messing zon maakt iedereen vrolijk. Dat komt natuurlijk door het lachende gezicht, maar ook door de warme kleur van het messing. Hoewel het ontwerp al vijftig jaar oud is, is het nog verrassend modern. Messing is namelijk een prachtige trendkleur die ieder interieur een stijlvolle en luxueuze sfeer geeft. De messing zon is door het speelse ontwerp typerend voor het werk van Alexander Girard. Veel van zijn ontwerpen hebben namelijk een gekke twist, als tegenhanger van de strenge esthetiek van het klassiek modernisme.

Alexander Girard ontwierp de Metal Wall Relief Sun speciaal voor restaurant The Compound en voor zijn eigen huis in Sante Fe. Naast deze messing zon ontwierp hij ook nog een koperen hart. De zon heeft een diameter van 60 centimeter en wordt geleverd met bevestigingsmateriaal. Zo hangt u de Metal Wall Relief Sun eenvoudig zelf op!

De Metal Wall Relief Sun maakt deel uit van de zeer veelzijdige collectie van Vitra. Vitra is een Zwitsers bedrijf dat bekend staat om haar succesvolle samenwerkingen met grote ontwerpers als Charles en Ray Eames en George Nelson. Vanaf de jaren ’50 produceert Vitra iconische meubels en woonaccessoires die ook tegenwoordig nog enorm geliefd zijn. Ook de samenwerking met Alexander Girard bleek heel vruchtbaar, want hij wordt inmiddels gezien als een van de vooraanstaande figuren binnen het naoorlogse Amerikaanse design. De ontwerpen van Alexander Girard staan bekend om de speelsheid die je bijvoorbeeld terugziet bij de messing zon. Het oeuvre van Alexander Girard bestaat voor een groot deel uit bijzonder textielontwerp, waar hij zijn voorliefde voor eclectisch design en grafische vormen in kwijt kon.

Vitra Metal Wall Relief Sun


✓ Speels design
✓ Gemaakt van messing
✓ Inclusief montagemateriaal
✓ Diameter: 60 cm.
✓ Designer: Alexander Girard

Vragen over de Metal Wall Relief Sun van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Metal Wall Relief Sun.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 4055737996382
Productnr. 21509701
Materiaal Metaal
Designer Alexander Girard
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diameter 60 cm.
Bijlagen Productinformatie

Metal Wall Relief Sun

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 1.645

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit