Zanotta tafels

Het verhaal van het Italiaanse Zanotta is er een van intuïtie: van beloning, nieuwsgierigheid, het nemen van risico’s én presteren. Sinds 1954 heeft het merk meer dan 550 designs op de markt gebracht, waarvan er meer dan 200 in collecties van grote musea wereldwijd zijn opgenomen. In eerste instantie lag de focus van het merk met name op banken en fauteuils, echter bestaat de huidige collectie uit meer dan alleen zitmeubelen. De tafels van Zanotta zijn ontworpen met diverse materialen en vormen en zijn geschikt voor meerdere stijlen.

18 items

18 items

Zanotta eettafels

De eettafels van Zanotta zijn een harmonieuze samensmelting van functionaliteit en elegantie. De tafels zijn vervaardigd van uitzonderlijke materialen en dankzij hun unieke design transformeren ze het alledaagse in het uitzonderlijke, waardoor het dagelijkse dineren wordt verheven tot een soort kunstvorm. De eettafels dienen niet alleen als meubilair, maar tevens als mooie pronkstukken. De Zanotta Reale eettafel is hier een mooi voorbeeld van. Het massief houten onderstel van deze tafel oogt complex en lijkt wat weg te hebben van een architecturaal bouwwerk. Het blad is uitgevoerd in glas of Emperador marmer, beide resulterend in een prachtige eettafel.

De Zanotta Tweed eettafel is misschien wel de meest populaire tafel in de collectie van Zanotta. Deze tafel heeft een mooi organisch vormgegeven blad en heeft een natuurlijke uitstraling dankzij het gebruik van hout. De grafische effecten in het blad zorgen daarnaast voor een mooi en speels effect.

Zanotta bijzettafels en salontafels

De collectie bijzettafels en salontafels van Zanotta bevat tevens enkele unieke en prachtige ontwerpen. De bijzet- en salontafels zijn gemaakt in diverse vormen en van verschillende soorten materialen: van hout en kunststof tot glas en steen, voor elke interieurstijl is er wel een passende Zanotta tafel te vinden.

Zanotta tafels bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Zanotta, waardoor wij alle producten van dit merk kunnen leveren. Heeft u een mooie tafel op het oog en bent u benieuwd naar welke uitvoering het beste past in uw interieur? Of wenst u graag meer informatie over de collectie? Kom dan gerust langs in onze winkels, waar onze adviseurs voor u klaar staan om u te voorzien van advies en meer informatie. In onze winkels zijn tevens enkele Zanotta designs te bewonderen.