Zanotta stoelen

Zanotta produceert al sinds 1954 tijdloze design meubelen van hoge kwaliteit. Met meer dan 550 ontworpen producten, heeft het Italiaanse merk inmiddels een mooie plek in de designwereld veroverd. Zanotta stoelen kunnen omschreven worden als functioneel, verfijnd en zeer hoogwaardig. Daarnaast zijn de stoelen ontworpen in diverse vormen en met verschillende materialen en past elke stoel zich eenvoudig aan meerdere omgevingen aan. Hierdoor is de collectie geschikt voor iedere interieurstijl.

12 items

12 items

Collectie Zanotta fauteuils

De Zanotta stoelen collectie biedt tevens comfortabele, hoogwaardige fauteuils. Zo is de Zanotta Onda fauteuil een iconisch meesterwerk die de vorm van het lichaam volgt voor optimaal zitcomfort. Een tijdloos ontwerp dat comfort, luxe en esthetiek op de juiste manier combineert. Een andere prachtige fauteuil uit de collectie is de Gilda fauteuil, een fauteuil met een houten frame, mooie messing details en organische vormen.

Bijzondere krukken

Zanotta heeft enkele bijzondere eyecatchers in het assortiment. Zo is de Mezzadro kruk een merkwaardige kruk die door de broers Achille en Pier Giacomo Castiglioni is ontworpen voor een tentoonstelling in Italië. De kruk is een samensmelting van diverse industrieën, de zitting is bijvoorbeeld een traditionele tractorzitting en ook de maritieme wereld is vertegenwoordigd met de beukenhouten voet. De Mezzadro kruk is inmiddels wereldwijd te bewonderen in tal van musea.

Ook de Sella kruk is een verrassende toevoeging voor het interieur. De kruk is ontworpen als ‘telefoonstoel’, een stoel met traditioneel fietszadel die geschikt is om korte tijd op te zitten. De verzwaarde halfronde rubberen voet zorgt ervoor dat de kruk niet kan omvallen.

Zanotta Lia stoel

De Lia stoel van Zanotta is één van de populairste stoelen uit de collectie. Geïnspireerd op de Thonet No. 14 stoel, is de Lia stoel een doordacht ontwerp dat volstaat in elke type woonomgeving. Extra comfort wordt geboden door de ergonomisch gevormde rugleuning en de bekleedde zitting. De Zanotta Lia stoel is een aanwinst voor elk interieur en biedt bovendien jarenlang functioneel én esthetisch zitplezier.

Zanotta stoelen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Zanotta. Alle stoelen van dit merk zijn dan ook via ons verkrijgbaar. Naast dat u deze eenvoudig online kunt bestellen, kunt u ook in onze winkels terecht voor een deel van de collectie. Uiteraard staan onze adviseurs hier ook voor u klaar om u te voorzien van advies en meer informatie.