Zanotta banken

Zanotta ontwerpt vernieuwende design meubelen die tijdloos zijn en een eigen karakter hebben. Doordat de design meubelen zijn gemaakt van duurzame en de meest hoogwaardige materialen, gaan deze jarenlang mee. De collectie Zanotta banken bestaat uit eigentijdse en moderne design banken die elke woonkamer weten te verrijken. Dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van materialen, samenstellingen en kleuren, is er voor iedere ruimte in huis een passende bank te verkrijgen.

3 items

 • Zanotta William Bank

  William Bank

  Zanotta

  Normale prijs: € 11.259

  Special Price € 10.133,10

  Designer Damian Williamson

  Merk Zanotta

 • Zanotta Quaderna Bank

  Quaderna Bank

  Zanotta

  Normale prijs: € 3.182

  Special Price € 2.863,80

  Designer Superstudio

  Merk Zanotta

 • Zanotta Onda Bank

  Onda Bank

  Zanotta

  Normale prijs: € 7.520

  Special Price € 6.768

  Designer De Pas en D Urbino en Lomazzi

  Merk Zanotta

3 items

Modulaire Zanotta banken

Binnen de banken collectie van Zanotta bevinden zich enkele modulaire banken. Deze banken kunnen geheel naar wens samengesteld worden, waardoor deze altijd perfect in de ruimte en bij de interieurstijl passen. Een voorbeeld van zo’n modulaire bank is de Zanotta William bank. Het maakt niet uit in welke opstelling deze bank wordt geplaatst, de elegantie van het design blijft altijd behouden dankzij de slanke pootjes en het strakke, maar tegelijkertijd warme onderstel met comfortabele kussens. De William bank is bij ons verkrijgbaar in twee standaard maten, maar uiteraard behoren andere configuraties en/of stofferingen tevens tot de mogelijkheden.

Zanotta Quaderna bank

Een opvallend design binnen de collectie van Zanotta is de Quaderna bank. Deze bank is meer dan 50 jaar geleden ontworpen door een groep studenten uit Florence en inmiddels in diverse toonaangevende musea te bewonderen. De Quaderna bank beschikt over een minimalistisch frame met poten die naadloos overlopen in het blad. Het ontwerp kan op verschillende manieren worden toegepast in het interieur: als bank, maar ook als salon- of bijzettafel. Daarnaast is deze ook verkrijgbaar als bureau, wandtafel en eettafel.

Zanotta banken bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Zanotta design meubelen. Dit houdt in dat wij de gehele collectie van dit merk kunnen leveren. Bent u op zoek naar een bank die momenteel niet tussen ons aanbod staat of bent u benieuwd naar de volledige banken collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkels, waar u een deel van de Zanotta collectie kunt bekijken en waar onze adviseurs klaar staan om u te voorzien van meer informatie en advies.