Wever & Ducré

Wever & Ducré Plafondlampen zijn er in haast eindeloos veel soorten en maten. Van technische projectverlichting voor kantoren, restaurants en hotels tot decoratieve en functionele verlichting voor in uw eigen huis; u vindt het allemaal in de collectie van Wever & Ducré. Prachtige voorbeelden zijn de J. J. W. Plafondlamp, met hoge decoratieve waarde en de Sqube Plafondlamp, die juist meer minimalistisch en functioneel is. Bekijk de wandlampen van Wever & Ducré op deze pagina.

15 items

15 items


Wever & Ducré Projectverlichting

U kunt bij Wever & Ducré tevens terecht voor technische en functionele verlichting zoals (inbouw) plafondspots. Ook hier zijn de mogelijkheden haast eindeloos, zodat er voor iedere denkbare situatie een geschikte oplossing is te vinden binnen de collectie plafondlampen van Wever & Ducré.

MisterDesign is officieel Wever & Ducré Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Wever & Ducré Plafondlampen. Het gehele assortiment van dit prachtige Belgische merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. De kans is groot dat we de plafondlamp van Wever & Ducré toch kunnen leveren.

Voor advies over Wever & Ducré verlichting kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!