Wever & Ducré Wandlampen

Wever & Ducré heeft wandlampen voor iedere situatie en voor ieder interieur. Of het nu gaat om indoor of outdoor verlichting, om technische verlichting zoals inbouw of opbouw wandlampen of om decoratieve wandlampen: u vindt het in de collectie van Wever & Ducré. Alle wandlampen van dit Belgische merk zijn via MisterDesign te verkrijgen. Bekijk ze op deze pagina!

39 items

Page
  1. 1
  2. 2

39 items

Page
  1. 1
  2. 2

Populaire Wever en Ducré wandlampen

De prachtige wandlampen van Wever en Ducré zijn ware eyecatchers voor het interieur. Dankzij variaties in kleur, vorm én stralingshoek van de lampen, geeft u wanden creatief vorm en transformeert u eenvoudig elke gewenste wand in een klein kunstwerk. Eén van de populaire lampen uit de collectie is de Wever & Ducré Ray wandlamp. Deze wandlamp wordt gekenmerkt door de ronde kokervorm en is verkrijgbaar in meerdere kleuren, waardoor er altijd een versie is die perfect in uw interieur past. Een ander populair model is de Wever en Ducré Box wandlamp, een lamp die door zijn eenvoudige design niet zelf alle aandacht trekt, maar dit juist overlaat aan zijn prachtige lichtinval.

Indoor en outdoor wandlampen

Of u nu op zoek bent naar een mooie designlamp voor in de keuken, woonkamer of badkamer, Wever en Ducré biedt een ruim aanbod wandlampen voor elke ruimte. Wilt u graag de gevels in de tuin of juist de entree van de tuin in de schijnwerpers zetten? Ook voor outdoor biedt het merk diverse mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de buiten wandlampen Box en Ray.

Bestel Wever en Ducré wandlampen bij MisterDesign

Wij zijn officieel dealer van Wever en Ducré wandlampen. U kunt dan ook het gehele aanbod van dit Belgische verlichtingsmerk bij ons verkrijgen. Weet u al precies welke lamp u wilt aanschaffen, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen. Doordat wij officieel dealer zijn, kunnen wij elke gewenste Wever & Ducré lamp gewoon leveren.