Wever & Ducré Wandlampen

Wever & Ducré heeft wandlampen voor iedere situatie en voor ieder interieur. Of het nu gaat om indoor- of outdoor verlichting, om technische verlichting zoals inbouw- of opbouw wandlampen of om decoratieve wandlampen: u vindt het in de collectie van Wever & Ducré. Wever & Ducré wandverlichting geeft een ruimte identiteit en sfeer. De verschillende kleuren, stralingshoeken en vormen van de lampen, weten elke wand in een klein kunstwerk te transformeren. In eigen huis, maar ook op plekken als in restaurants en hotellobby’s. Alle wandlampen van dit Belgische verlichtingsmerk zijn via MisterDesign te verkrijgen. Bekijk de collectie hieronder.

39 items

Page
  1. 1
  2. 2

39 items

Page
  1. 1
  2. 2

Populaire Wever en Ducré wandlampen

De prachtige wandlampen van Wever en Ducré zijn ware eyecatchers voor het interieur. Dankzij variaties in kleur, vorm én stralingshoek van de lampen, geeft u wanden creatief vorm en transformeert u eenvoudig elke gewenste wand in een klein kunstwerk. Eén van de populaire lampen uit de collectie is de Wever & Ducré Ray Mini wandlamp. Deze wandlamp wordt gekenmerkt door de ronde kokervorm en is verkrijgbaar in meerdere kleuren, waardoor er altijd een versie is die perfect in uw interieur past. Een ander populair model is de Wever en Ducré Box wandlamp, een lamp die door zijn eenvoudige design niet zelf alle aandacht trekt, maar dit juist overlaat aan zijn prachtige lichtinval.

Wever & Ducré wandlamp voor binnen en buiten

Of u nu op zoek bent naar een mooie designlamp voor in de keuken, woonkamer of badkamer, Wever en Ducré biedt een ruim aanbod wandlampen voor elke ruimte. Wilt u graag de gevels in de tuin of juist de entree van de tuin in de schijnwerpers zetten? Ook voor outdoor biedt het merk diverse mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de buiten wandlampen Box en Ray.

Wever en Ducré wandlampen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Wever en Ducré. U kunt daarom het gehele aanbod van dit Belgische verlichtingsmerk bij ons verkrijgen. Wilt u een specifieke wandlamp aanschaffen, maar kunt u deze momenteel niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op en wij kijken graag met u mee. Omdat wij officieel dealer zijn, kunnen wij elke gewenste Wever & Ducré wandlamp voor u bestellen.