Wever & Ducré Hanglampen

Wever & Ducré hanglampen bieden de ideale oplossing voor tal van situaties in woningen, hotels, kantoren of restaurants. Dankzij het ruime aanbod aan diverse lampen binnen de verschillende lampenseries van Wever en Ducré, is het mogelijk om eindeloos veel combinaties te maken. Waar sommige designs eigenlijk gemaakt zijn om prachtig te schitteren in hun eentje, zijn andere designs weer perfect te combineren met elkaar aan het plafond. Eén ding is zeker: met een Wever en Ducré hanglamp als de Wiro of Ray, gaan alle blikken automatisch naar boven. Dankzij hun speelse vormgeving en hoogwaardige afwerking zijn ze dan ook een genot om naar te kijken. Bekijk het complete aanbod hieronder.

29 items

29 items

Materialen en afwerkingen van Wever & Ducré hanglampen

Van grote glazen bollen en bijzondere constructies van aluminiumdraad tot kunststof lampen met een afwerking van composiet, elke Wever en Ducré hanglamp is uniek in zijn soort. Laat een lamp zoals de Wiro hanglamp solo stralen in de slaapkamer aan het plafond of combineer meerdere losse lampen van bijvoorbeeld de Ray serie met elkaar voor een speels effect in de eetkamer.

Populaire Wever en Ducré hanglampen

Wilt u graag geen alledaagse hanglamp in uw woonkamer, badkamer of keuken? Dan zit u met de lampen van Wever & Ducré goed. Zo zorgen de veelzijdige Wiro hanglampen uit de collectie bijvoorbeeld voor een waar licht- en schaduwspel op het plafond of de wand, dankzij het open karakter en de dunne metalen cilinders. Ook de Wever & Ducré Hexo lamp behoort bij velen tot de favorieten. Deze hanglamp wordt gekenmerkt door de langwerpige zeshoekige koker en kan indien gewenst toegepast worden op een railsysteem, prachtig voor boven het kookeiland of de eettafel!

Wever & Ducré hanglamp bestellen bij MisterDesign

Omdat MisterDesign officieel dealer is van Wever & Ducré, kunt u voor het gehele assortiment van dit Belgische verlichtingsmerk bij ons terecht. Heeft u een specifieke Wever & Ducré hanglamp in gedachte, maar kunt u deze momenteel niet vinden in onze webshop? Maak een afspraak of kom langs in onze winkels. Onze interieurspecialisten staan zeven dagen in de week voor u klaar om u te helpen bij uw bestelling en u te voorzien van het beste interieuradvies op maat.