Wever & Ducré

Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsdesignmerk met een uitgebreide collectie decoratieve en technische verlichting. Het merk is in de jaren 80 opgericht door een aantal jonge ondernemers met oog voor schoonheid, functionaliteit en kwaliteit. Deze drie eigenschappen zitten in het DNA van iedere lamp van Wever en Ducré, hoe verschillend de designs ook zijn. Zo is er in de rijke collectie van dit Belgische designmerk -dat inmiddels wereldwijd bekendheid heeft verworven- voor iedere situatie een geschikte lamp te vinden.

103 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

103 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wandlampen van Wever en Ducré

Wever & Ducré heeft wandlampen voor iedere situatie en voor ieder interieur. Of het nu gaat om indoor of outdoor verlichting, om technische verlichting zoals inbouw wandlampen of opbouw wandlampen of om decoratieve wandlampen: u vindt het in de collectie bij Wever en Ducré. Alle wandlampen van Wever & Ducré zijn via MisterDesign te verkrijgen.

Wever en Ducré Hanglampen

Hanglampen van Wever en Ducré zijn de perfecte oplossing voor tal van situaties in huis, op kantoor of in restaurants. Door de veelheid aan mogelijkheden kunnen er eindeloos combinaties gemaakt worden binnen elke lampenserie. Prachtige voorbeelden zijn de veelzijdige Roomer en Wiro lampen. Alle hanglampen van Wever & Ducré zijn bij MisterDesign verkrijgbaar.

Wever & Ducré Projectverlichting

U kunt bij Wever & Ducré tevens terecht voor technische en functionele verlichting zoals (inbouw) plafondspots, railsystemen en buitenlampen. Ook hier zijn de mogelijkheden haast eindeloos, zodat er voor iedere denkbare situatie een geschikte oplossing is te vinden binnen de collectie van het Belgische verlichtingsmerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technische mogelijkheden op het gebied van materiaal, LED-verlichting en dimtechniek.

MisterDesign is officieel Wever & Ducré Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Wever en Ducré. Het gehele assortiment van dit prachtige Belgische merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product, maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de gehele collectie leveren!

Voor advies over Wever & Ducré verlichting kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!