Vitra Banken

De collectie Vitra banken is er een met een onderscheidend karakter. Ieder model heeft esthetisch of functioneel gezien iets wat ze onderscheidt van de massa. Want, zo is Vitra van mening, "in een wereld waar veel meubels op elkaar lijken, moeten wij de klant iets nieuws bieden, wat anders is dan de rest". Op deze manier wordt een keuze maken voor uw ideale bank een stukje gemakkelijker. Vitra ontwikkelt bovendien haar stoffen in eigen huis, waardoor deze prachtig op elkaar afstemmen en bij iedere bank bijpassende stoffen kunnen worden aanbevolen. Kom gerust langs in onze winkels, waar enkele modellen te zien zijn.

11 items

11 items

Vitra bank polder sofa

Een van de design banken uit de collectie is de Vitra Polder Sofa bank van de Nederlandse ontwerper Hella Jongerius. De oer-Hollandse bank doet met zijn langgerekte vorm en verschillende tinten in één kleur denken aan het uitgestrekte Nederlandse polderlandschap. De Vitra bank is uitgebracht in verschillende kleur- en stofsamenstellingen die Jongerius zelf voor het merk heeft ontworpen.

Vitra bank Nelson

Ook de bekende ontwerper George Nelson ontwierp een bank voor het Zwitserse merk. De architecturale achtergrond van de ontwerper komt sterk naar voren in de Vitra Nelson bank, die over een rechtlijnige en heldere vormentaal beschikt. Naast haar functie als een bank, kan dit strakke meubel ook worden gebruikt als tafel in bijvoorbeeld een wachtruimte.

Vitra Soft Modular

Een massieve bank die uitblinkt in zowel stijl als comfort, dat is de Vitra Soft Modular bank van ontwerper Jasper Morrison. De zachte Vitra bank beschikt over een ingetogen vormgeving en steelt met zijn schitterende stofferingen en afwerkingen op subtiele wijze de show in huis. De Soft Modular sofa is in talloze stofferingen verkrijgbaar, genoeg keuze om uw ideale bank mee samen te stellen.

Vitra Suita sofa

Voor wie juist een liefhebber van slanke en lichte zitmeubelen is, is de Vitra Suita Sofa van Antonio Citterio een uitkomst. Kenmerkend voor deze bank zijn de schuinstaande armleuningen en het slanke, elegante onderstel dat een ruimtelijk uiterlijk geeft. De Suita sofa bestaat uit een groot aantal individuele componenten, waarmee vele combinatiemogelijkheden te creëren zijn.

Vitra banken bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Vitra, waardoor wij alle banken uit de collectie kunnen leveren. Omdat de mogelijkheden per bank verschillen en er veel opties mogelijk zijn, raden we aan om bij interesse langs te komen in onze winkels. Hier staan onze adviseurs graag voor u klaar om u te voorzien van meer informatie en u alle mogelijkheden te laten zien. Wenst u graag een compleet interieuradvies? Maak dan gerust een afspraak via onze website.