Vitra Woonaccessoires

Vitra woonaccessoires zijn ontzettend geliefd. De collectie bestaat uit een groot aantal tijdloze design iconen én nieuwe design objecten. Thuis is de enige plek waar je echt jezelf kunt zijn. Het wint aan karakter door een mix van oud en nieuw, klassiek en modern, speels en geordend. Ook bij Vitra geloven ze in het principe van de collage: een levendige woonruimte moet niet uniform zijn. Dit is te creëren door design woonaccessoires zoals die van Vitra toe te passen. Een echte klassieker onder de Vitra accessoires is de Eames House Bird, welke menig design interieur siert. Maar ook de handige storage tools en de mooie vazen zijn niet te missen in de uitgebreide collectie van dit Zwitserse Merk.

71 items

Page
  1. 1
  2. 2

71 items

Page
  1. 1
  2. 2

Decoratieve Vitra vaas

Vitra heeft diverse decoratieve vazen in de collectie. Deze vazen zijn, anders dan de meeste doorsnee vazen, gemaakt van keramiek of metaal en beschikken over mooie en vrolijke kleuren. Een populair model uit de collectie is de Vitra Nuage vaas. Deze bestaat uit meerdere buisvormige holtes, waardoor bloemen geheel naar wens geordend kunnen worden. De Nuage vaas is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren, waardoor u eenvoudig een sfeervolle mix op tafel kunt creëren.

Collectors item Eames House Bird

Charles en Ray Eames verrijkten hun interieur altijd met accessoires en voorwerpen die ze meebrachten van hun memorabele reizen. Zo ook met een zwarte vogelsculptuur, die meer dan 50 jaar in het midden van hun huis stond. De door Charles en Ray Eames gereproduceerde massief houten vogel is identiek aan het origineel en symboliseert vrijheid en vriendschap. Inmiddels is de House Bird uitgegroeid tot een ware designklassieker die een verrijking is voor ieder interieur. Naast de klassieke zwarte uitvoering, is de Eames House Bird tevens in walnoot verkrijgbaar.

Vitra Accessoires: MisterDesign is official dealer

MisterDesign is officieel dealer van alle Vitra accessoires. Het gehele assortiment van dit prachtige Zwitserse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie accessoires van Vitra leveren!

Kijk ook eens naar andere populaire categorieën van Vitra: tafels, stoelen en bureaustoelen.