Vipp Pedaalemmers

Het succes van het hoogwaardige designmerk Vipp begint verrassend genoeg bij de Vipp Pedaalemmers. De Deense metaalsmid Holger Nielsen ontwerpt de prullenbak al in 1939 voor in de haarsalon van zijn vrouw. Steeds meer klanten vragen ernaar en zo wordt de prullenbak uiteindelijk in productie genomen. Later wordt de serie uitgebreid met verschillende soorten en maten en wordt het origineel opgenomen in de vaste collectie van het MoMA (Museum of Modern Art in New York). De volledige collectie pedaalemmers is bij MisterDesign verkrijgbaar.

6 items

6 items

Vipp prullenbakken voor iedere ruimte

De populaire pedaalemmers van Vipp staan onder andere bekend om hun minimalistische uitstraling, waardoor deze goed in elk interieur passen. De combinatie van de industriële esthetiek en het efficiënte pedaal is bovendien voor velen een perfect voorbeeld van een goed ontwerp. Doordat de Vipp prullenbakken verkrijgbaar zijn in diverse formaten, vindt u altijd een geschikt formaat voor de ruimte waarvoor u deze nodig heeft. Zo zijn de kleinere formaten bijvoorbeeld ideaal voor in de badkamer en passen de grotere formaten perfect in de keuken. Wilt u graag passende afvalzakken voor uw Vipp pedaalemmer? Dan kunt u deze eenvoudig mee bestellen in onze webshop.

MisterDesign is officieel dealer van Vipp pedaalemmers

MisterDesign is officieel dealer van Vipp. Naast pedaalemmers kunt u bij ons tevens terecht voor o.a. Vipp lampen, meubelen en accessoires. Wilt u graag een specifiek product van dit merk kopen, maar ziet u deze momenteel niet in onze webshop staan? Goed om te weten is dat wij alle producten die dit mooie Deense merk verkoopt kunnen leveren. Neem bij interesse dus gerust contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat u uw nieuwe product zo snel mogelijk thuis ontvangt.