Vibia Lampen

Vibia is een designmerk dat gevestigd is in Barcelona. Het merk introduceert een nieuwe, holistische kijk op verlichting waarbij naast licht, ook materialiteit, compositie, ruimtegebruik en vooral de mens centraal staan in zijn designs. Vibia luistert naar de gevoelens en verlangens van mensen en speelt hierop in met verschillende designs. Zo wordt met de Vibia Palma Hanglamp de combinatie van licht en planten die gewend zijn van buiten mee naar binnen genomen waardoor u een stukje prachtig stukje natuur in huis haalt!

23 items

23 items

Vibia Lamp

De design verlichting van Vibia bestaat uit design hanglampen, plafondlampen, vloerlampen en tafellampen. Naast indoor lampen heeft Vibia ook een aantal collecties outdoor lampen in de collectie. Vibia lampen zijn dankzij hun prachtige silhouetten en de sfeervolle verlichting een échte toevoeging aan uw ruimte!

Vibia Flamingo

De gewichtloosheid van flamingo’s inspireerde Antoni Arola en dit vertaalde hij in een prachtige collectie hanglampen: Vibia Flamingo. Een collectie bestaande uit verschillende modellen waarbij artistieke experimenten zijn gecombineerd met uitgebreide research naar verlichting. Ondanks dat de acht Flamingo Hanglampen eenzelfde concept hebben, beschikken ze allemaal over een authentieke, charmante uitstraling.

MisterDesign is officieel Vibia Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Vibia. Het gehele assortiment van dit merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product van Vibia maar vindt u dit niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies over producten van Vibia kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!