STOFF Copenhagen

De collectie van STOFF Copenhagen omvat onvergetelijke ontwerpen, geboren uit de creativiteit en hoop die zich ontwikkelde na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het meest iconische ontwerp uit de collectie is de STOFF Nagel kaarsenhouder uit de jaren zestig, een idee van Hans Nagel en ontworpen door Werner Stoff. Tot voor kort was de STOFF Nagel kaarsenhouder niet verkrijgbaar in winkels, maar met behulp van de originele tekeningen van Hans Nagel heeft het Deense STOFF Copenhagen het iconische designstuk nieuw leven ingeblazen. De STOFF Nagel kaarsenhouders keren terug naar hun rechtmatige positie op schoorstenen, nachtkastjes en eettafels wereldwijd.

De dromen van Hans Nagel en Werner Stoff en de tijdsgeest van de jaren zestig worden met de STOFF Nagel collectie nieuw leven ingeblazen, en zijn klaar om toekomstige designliefhebbers te verrassen.

8 items

8 items

MisterDesign is officieel STOFF Copenhagen dealer

MisterDesign is officieel dealer van STOFF Copenhagen. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product van STOFF Copenhagen toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over STOFF Copenhagen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!