Sovet

Het Italiaanse Sovet ontstond in de late jaren ’80, toen het de mogelijkheden rondom glas in de meubelindustrie ging verkennen. Begin jaren 2000 werden de eerste samenwerkingen met internationale designers aangegaan en begon de collectie zoals hij nu bestaat vorm te krijgen. Italiaanse glaskunst werd daarin gecombineerd met hedendaags meubeldesign, en nog steeds speelt glas een belangrijke rol. Voor tafelbladen zijn dan ook verschillende varianten van glas te verkrijgen, waaronder Materia, een speciale glassoort met een unieke textuur die Sovet zelf ontwikkelde. Maar ook hout en verschillende keramieksoorten zijn onderdeel van de brede collectie van Sovet. De productie vindt plaats in eigen huis, in Italië.

6 items

6 items

Sovet design bij MisterDesign

Design van Sovet bestelt u eenvoudig online bij MisterDesign. Uw nieuwe Sovet meubel wordt kosteloos bij u thuis bezorgd. Wilt u de eettafels of de salontafels van Sovet liever in het echt bekijken? Kom langs in onze winkel in ‘s-Hertogenbosch, waar momenteel modellen van de Sovet Slim salontafel en de Sovet Totem en Flûte eettafel te bezichtigen zijn.

MisterDesign is officieel Sovet dealer

MisterDesign is officieel dealer van Sovet. Bent u op zoek naar een specifiek product van Sovet maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de gehele collectie leveren!

Voor advies over Sovet kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!