Secto Lampen

Secto Design is opgericht in 1995 door Seppo Koho en Tuula Jusélius in Kauniainen, Finland. Alhoewel eerst gestart werd met de productie van meubelen van verlijmd hout heeft het merk rond het jaar 2000 besloten om zich volledig te richten op de productie van design lampen. Een schot in de roos, zo bleek later. De lampen van Secto Design zijn inmiddels namelijk zeer geliefd in binnen- en buitenland. Ook wij vinden ze werkelijk prachtig! De combinatie van de fijne belijning en de natuurlijke materialen geeft een zeer bijzonder effect. De meest populaire Secto lampen zijn de Secto Octo 4240 hanglamp en de Secto Design 4200 hanglamp.

26 items

26 items

Secto lampen & verlichting

De collectie Secto Design lampen wordt gekenmerkt door de toepassing van verlijmd hout. Het concept is toegepast bij vloerlampen, tafellampen, hanglampen en wandlampen in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. Zo is er verlichting voor iedere denkbare situatie in huis, of in restaurants en openbare ruimtes.

Secto Design hanglampen

De collectie Secto Design hanglampen is even uitgebreid als herkenbaar. De meest populaire design hanglampen zijn de Secto Octo 4240 Hanglamp en de Secto Octo Small 4241. Hanglampen die beide een ronde vorm hebben, en de Secto Design 4200 Hanglamp die een meer strakke, en langwerpige vormgeving heeft. Daarnaast behoren tal van andere vormen tot de mogelijkheden.

Secto wandlampen en vloerlampen

Secto Design heeft een brede collectie vloer- en wandlampen. Met deze lampen kan een warme sfeer gecreëerd worden in ieder interieur. Neem bijvoorbeeld de Secto 4210 Vloerlamp. Een slank en elegant ontwerp dat een warm licht naar beneden schijnt. Een lamp met dezelfde vorm maar dan voor aan de wand vinden we in de Secto 4231 Wandlamp. De verschillende Secto lampen zijn perfect met elkaar te combineren.

MisterDesign is officieel Secto Design Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Secto Design. Het gehele assortiment van dit merk is dan ook via ons verkrijgbaar. Zoekt u een specifiek artikel, maar kunt u deze toch niet terugvinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen namelijk de gehele collectie leveren.

Voor advies over Secto Lampen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!